Verbindt mensen en idee├źn

Medewerker afdeling (fiets/scooter) techniek

Factor 5 | Vacature nr. 13218

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

We zoeken kandidaten die ons willen helpen bij de praktische ondersteuning en begeleiding van deelnemers op onze afdeling fiets & scootertechniek.
Het werk bij Fiets & Scootertechniek bestaat uit o.a. mee kunnen sleutelen, technisch inzicht, sociale contacten onderhouden, onder de aandacht brengen van ambachtelijke vaardigheden etc. Dit is in eerste instantie op vrijwillige of therapeutische basis of als arbeidsintegratie. Het aantal dagen/uren is in overleg en kan opgebouwd worden. 
Verder heeft onze locatie nog de afdelingen Creatief (in breedste zin).

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Sociaal.
  • Geduldig.
  • Vriendelijk
  • Technisch inzicht.
  • Affiniteit met onze doelgroepen is een pre.

Interessant of leuk aan deze vacature

Wij werken met cliënten die een gemêleerd gezelschap vormen: dit varieert van jeugdzorg tot ouderenzorg in de leeftijd van 11 tot 70 plus. Onze deelnemers hebben een indicatie voor of toegang tot de dagbesteding op basis van PGB, WMO, WLZ, gemeentelijke trajecten of specifiek (maatwerk) onderwijs. De achtergrond van onze deelnemers varieert van psychiatrische problematiek, verslavingsproblematiek, schuldenproblematiek, justitiële achtergrond tot niet aangeboren hersenletsel of ander medisch letsel. We noemen het wel een samenleving in het klein.
De functie van Factor 5 Dagbesteding/Zorg voor Ambacht is alle mogelijkheden te realiseren waarbinnen deelnemers op ieder gewenst niveau kunnen participeren. We streven hierbij naar maatwerk. Dit doen we door het creëren en behouden van een plezierige, veilige en ontspannen werkplek waarin iedere deelnemer, individueel en onder begeleiding de kans krijgt om te groeien in zijn of haar eigen proces.

Extra informatie

Geïnteresseerden kunnen mailen of telefonisch contact opnemen met Erik Sijtsma.

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Voor onbepaalde tijd
minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
Ja
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
Ulgersmaweg 42 in Groningen.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Erik Sijtsma
eriksijtsma@factor-5.nl
Mobiel: 0612648160

Informatie over de organisatie

Factor 5
Ulgersmaweg 42
9731 BV Groningen
Website: http://www.factor-5.nl

Doelstelling organisatie

Factor 5 is een professionele en innovatieve zorgverlener gevestigd in de stad Groningen met de drie Noordelijke provincies als werkgebied. Wij zijn met name gespecialiseerd in het bieden van begeleid... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Cliënten kunnen terecht op onze locatie aan de Ulgersmaweg waar we diverse mogelijkheden aanbieden. Omdat we vanuit onze eigen expertise hebben ervaren dat voor een groot deel van onze doelgroep ... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht