Verbindt mensen en ideeën

Gastvrouw/heer Alzheimer Café

ZINN | Vacature nr. 13281

Taken en werkzaamheden

Als gastvrouw/heer in het Alzheimer Café ben jij het vriendelijke gezicht dat de bezoekers welkom heet en begeleidt naar een plek in het Alzheimer Café.

  • Je stelt bezoekers op hun gemak en geeft informatie over de structuur van de avond. Vervolgens help je mee in de catering of bij de boekentafel.
  • Je maakt een praatje met aanwezigen en met eventuele emoties van bezoekers weet je gepast om te gaan. Eventuele vragen signaleer je en geef je door aan de gespreksleider.

De tijdsbesteding is gemiddeld 5 uur per maand. Er worden in elk geval 10 – 12 avonden per jaar georganiseerd van 4 uur per avond en daarnaast zijn er wat voorbereidende werkzaamheden en optionele deelname aan de werkgroep. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent iemand die het Alzheimer Café een warm hart toedraagt.
  • Je kan doed communiceren met mensen van verschillende achtergronden. 
  • Je bent empathisch.  
  • Je bent een goede teamspeler.

Interessant of leuk aan deze vacature

Klik hier (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen/alzheimer-cafe-gastvrouwgastheer) voor meer informatie over het Alzheimer Café Haren.

Het betreft vrijwilligerswerk voor het Alzheimer Café in Haren, je hoeft niet specifiek vrijwilliger te worden van ZINNZorg. 

Extra informatie

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Lydia Woldendorp: l.woldendorp@zinnzorg.nl

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test op de website van Alzheimer Nederland en kom erachter hoe jij impact kunt maken! 

Vrijwilligerswerk
Voor onbepaalde tijd
Nee
ZINN locatie de Dilgt, Dilgtweg 3 Haren

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

welzinn@zinnzorg.nl

Informatie over de organisatie

ZINN
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Doelstelling organisatie

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Deze energieke, eigenzinnige zorgorganisatie heeft een duidel... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

ZINN is een organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol binnen ZINN. Voor alle medewerkers van ZINN (profesioneel of vrijw... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht