Project Coördinator

Stichting De Verbinders • vacature nr. 13388

Taken en werkzaamheden

Als project coördinator ga jij samen met je collega's nieuwe projecten opzetten en activiteiten organiseren. Je zorgt ervoor dat een project of activiteit wordt uitgewerkt van idee tot de uiteindelijke uitvoering. Het kan hier gaan om kleine, laagdrempelige activiteiten maar ook om grotere projecten waar je je in wil vastbijten. Er zijn al veel ideeën voor projecten en activiteiten om op te zetten maar je mag ook zeker zelf met nieuwe ideeën komen. Bij Stichting De Verbinders vinden we het belangrijk dat de acitiviteiten zowel voor als door de buurtbewoners worden georganiseerd. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je vindt het leuk om (sociale) activiteiten en projecten te organiseren.
  • Je bent georganiseerd en let goed op details.
  • Je bent sociaal en werkt graag samen in een team.
  • Je bent creatief.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het betreft hier een nieuwe functie bij een nieuwe stichting. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om zelf de functie vorm te geven. In je functie heb je ook veel contact met buurtbewoners van verschillende achtergronden. Ook kom je te werken in een zeer divers team. 

Extra informatie

In totaal zijn we op zoek naar drie project coördinatoren. Het is mogelijk om deze functie als vrijwilliger te vervullen (minimaal 6 uur per week) of als participatiebaan (minimaal 2.5 dag per week). Er is begeleiding voor zowel vrijwilligers als participanten.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers, Thuiswerk mogelijk
Voorzieningen vrijwilligerscontract, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 6 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Stichting De Verbinders, in overleg ook vanuit huis

Informatie over de organisatie

Stichting De Verbinders
Van Oldenbarneveltlaan 6
9716 EJ Groningen
Website: https://www.stichtingdeverbinders.nl

Print