Verbindt mensen en ideeën

Donateursadministratie

Stichting Vrienden van de Stad Groningen | Vacature nr. 13508

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

De stichting Vrienden van de stad Groningen heeft ongeveer 280 donateurs. De adressen daarvan worden door een administrateur bijgehouden, in samenwerking met de secretaris en de penningmeester. Dat gebeurt bij wijzigingen als verhuizing, afzeggingen of aanmeldingen. Er zijn maanden dat dit slechts een keer in de week gebeurt, de piek in het werk ligt in het najaar en voorjaar bij het verzoek aan de donateurs om hun bijdrage voor het komende jaar te voldoen. De huidige administrateur houdt vanwege zijn leeftijd op korte termijn op met dit werk.

Minimale opleidingsniveau: lbo/mavo/vmbo

Vaardigheden en kwaliteiten

Kennis van het gebruik van de computer en programma's als Word, Excel en Email is noodzakelijk. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Je doet ervaring op (of houdt die bij) met het werken met de computer en computerprogramma's. Je kunt mensen omtmoeten die dezelfde belangstelling hebben voor de ontwikkelingen op ruimtelijk gebied in de stad, vooral in de binnenstad. Welke bouwplannen zijn er, hoe gaat het met de toekomstige inrichting van straten en pleinen en hoe gaat Groningen groeien? Je ondersteunt een leuke (en deskundige) groep van mensen met liefde voor Stad.

Extra informatie

Alle bestuursleden zijn vrijwilliger bij de Vrienden en ontvangen hier geen vergoeding voor, dat geldt ook voor deze functie. 

Vrijwilligerswerk, Thuiswerk mogelijk
onkostenvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 1 uur, maximaal 2 uur
Ja
Werk vanuit huis

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

info@vriendenstadgroningen.nl
Mobiel: 0613082917

Informatie over de organisatie

Stichting Vrienden van de Stad Groningen
geen bezoekadres 0
9000 XX nergens
Website: https://www.vriendenstadgroningen.nl/

Doelstelling organisatie

De Stichting Vrienden van de stad Groningen is opgericht in 1984. We zetten ons in voor de ruimtelijke kwaliteit (belevingswaarde, gebruikswaarde, toekomst- waarde) van de stad Groningen. We vragen aa... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Middelen die we inzetten: bijdragen aan meningsvorming over architectuur en openbare ruimte door middel van lezingen, debatten en excursies. Daarnaast participeren (mogelijk in overleg met andere pa... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht