Verbindt mensen en idee├źn

Medewerker inloopcentrum Open Hof

Open Hof (inloopcentrum dak- en thuislozen) | Vacature nr. 1510

Taken en werkzaamheden

Samen met andere vrijwilligers, bied je de dak- en thuislozen in onze huiskamer koffie, thee, fruit, brood (eens per week een warme maaltijd) en eventueel een goed gesprek. Ook het uitdelen van de post, het omruilen van spuiten en eventueel het verstrekken van tweedehands kleding hoort bij de werkzaamheden. Na sluitingstijd wordt in samenwerking met de andere vrijwilligers de huiskamer weer schoon achtergelaten en de ochtend of avond nabesproken. 

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij vragen een minimumleeftijd van 20 jaar. Verder verwachten we een open, respectvolle houding, dat je stevig in je schoenen staat en dat je houdt van samenwerken. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Het werken met de doelgroep is heel bijzonder én verslavend! Daarnaast werken we met een fantastische groep vrijwilligers, die erg open staat voor nieuwe vrijwilligers. 

Extra informatie

Als startende vrijwilliger bieden we je een inwerkprogramma, waarin je met alle facetten van het werk te maken krijgt. Daarna volgt een evaluatie en een vrijwilligerscontract. Vervolgens bieden we ook nog diverse momenten van deskundigheidsbevordering middels scholing en themadagen.

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 1 uur, maximaal 8 uur
Ja
Spilsluizen 5 9712 NR Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Lonneke Brink
l.van.den.brink@openhof.org
Mobiel: 0619385989

Informatie over de organisatie

Open Hof (inloopcentrum dak- en thuislozen)
Spilsluizen 5
9712 NR Groningen
Website: http://www.openhof.org

Doelstelling organisatie

Kerntaak: het bieden van diaconale en pastorale zorg aan dak- en thuislozen. Doelstelling: het zijn van een dagopvang voor dak- en thuislozen in de vorm van een huiskamer, zodat deze mensen rust, warm... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

- aanbieden van brood, fruit, soep, koffie en thee - bieden van rust, warmte en aandacht - organiseren van vieringen voor en met bezoekers - pastorale gesprekken - schakel tussen dak- en thuislozen en... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht