Verbindt mensen en idee├źn

Medewerker Topclub bij Humanitas

Humanitas | Vacature nr. 2743

Taken en werkzaamheden

TOPCLUB is een club voor tieners tussen de 14 en 19 jaar uit de provincie Groningen met een vorm van autisme. Deze jongeren willen in hun vrije tijd graag leeftijdgenoten ontmoeten om samen iets te doen: een film kijken, naar muziek luisteren, koken een spel doen of gewoon gezellig samen kletsen. Lijkt het je een goede en leuke ervaring om met jongeren met autisme te werken, ben je 1x per maand op een zaterdagavond beschikbaar, dan zijn we op zoek naar jou!

Vaardigheden en kwaliteiten

Affiniteit met de doelgroep. Goed kunnen organiseren en creatief in het bedenken van activiteiten. In ieder geval voor een jaar beschikbaar zijn.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het is de bedoeling dat je samen met andere vrijwilligers de bijeenkomsten van de topclub begeleidt. Ook word je betrokken bij het bedenken en organiseren van activiteiten voor deze bijeenkomsten. In verband met de spreiding van de deelnemers zullen de bijeenkomsten in Hoogezand plaatsvinden..

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, scholing, onkostenvergoeding
Voor onbepaalde tijd
Nee
Provincie Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

mip.groningen@humanitas.nl
0503126000

Informatie over de organisatie

Humanitas
Akerkhof ZZ 22
9711 JB Groningen
Website: http://www.humanitas.nl/groningen

Doelstelling organisatie

Humanitas afdeling Groningen Stad biedt diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Vrijwilligers vormen de kern van deze activiteiten. Ons doel is dat iedereen volwaardig kan deelnemen aan de ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Humanitas biedt activiteiten op de volgende vlakken:Contact en steunOpvoeden en opgroeienMantelzorgondersteuningMaatschappelijke begeleiding van vluchtelingenOmgaan met verliesGeldz... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht