Verbindt mensen en idee├źn

Kiosk medewerker bij de kinderboerderij in het stadspark

WerkPro Horeca | Vacature nr. 5076

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

In het mooi gelegen Stadspark ligt naast de kinderboerderij een kiosk waar diverse horecaproducten worden verkocht.
We zoeken een medewerk(st)er die deze kiosk samen met een collega kan beheren. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verkopen van producten als koffie, thee, fris, ijs, snoepgoed en snacks. Daarnaast worden er schoonmaakwerkzaamheden verricht zoals het schoonhouden van het openbare sanitair en de kiosk zelf. Verdere werkzaamheden: voorraadbeheer en kasbeheer. Bij geschiktheid is het ook mogelijk zelfstandig te werken.

Sinds kort is er een prachtig paviljoen bij gekomen: Het Groene Hart. De bedoeling is om hier vooral koffie en gebak, en misschien broodjes te verkopen, terwijl we vanuit de kiosk vooral snoep en ijsjes verkopen. We zoeken mensen voor beide plekken. Wellicht is het dan mogelijk om zowel in de Kiosk als in Het Groene Hart te werken, want de werkplekken liggen 30 meter van elkaar af..

Het zou fijn zijn wanneer je ook in de weekenden kunt werken, maar werktijden zijn altijd in overleg.

Het is een erg leuke werkplek in een mooie omgeving. Je leert vaardigheden op het gebied van horeca en dienstverlening. In principe werk je met een collega samen maar bij geschiktheid kun je ook zelfstandig werken. Werktijden zijn in de zomer van 10.00 tot 17.00 en in de winter van 11.00 tot 16.00 .

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt een dienstverlenende houding en je vindt het leuk klanten te helpen. Je werkt meestal samen met een collega, maar het zou na verloop van tijd fijn zijn wanneer je zelfstandig kunt werken.
Kwaliteiten die we graag zien:

  • Klantvriendelijk en collegiaal.
  • Prijsbewust en kennis van kasbeheer.
  • Initiatiefrijk en in staat om zowel zelfstandig als samen te kunnen werken.
  • Bereidheid om ook in de weekenden te werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

De kiosk "Stadspark" biedt je een mooie werkomgeving waar je zelfstandig of samen met je collega werkervaring kunt opdoen in de horeca. Het is specifiek kioskwerk waarbij het in de zomer heel druk kan zijn en in de herfst/winterperiode erg rustig. De werksfeer is gemoedelijk met daarnaast hectiek in de lente en tijdens de zomermaanden als het mooi weer is. Met zowel de Kiosk als het paviljoen het Groene Hart kunnen we je een prettige en gezellige werkplek aanbieden.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.
Als je een bijstandsuitkering hebt in de gemeente groningen kun je ook een participatiebaan krijgen waarbij je een extra bonus krijgt voor je inzet van de gemeente voor je werk. We brengen je graag in contact om dat met de gemeente te regelen. 
Als tijdens dit gesprek duidelijk wordt dat er ook na de inwerktijd tijdens het werken (te) veel begeleiding nodig is willen we graag de mogelijkheid met je bespreken om een WMO indicatie voor dagbesteding te onderzoeken. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding, en kunnen we nog beter ons best doen om een werkplek passend maken. We willen immers beide tevreden kunnen zijn over je werkplek en je werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
Nee
het nieuwe paviljoen bij de kinderboerderij in het stadspark

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Mirjam Schepel
M.Schepel@werkpro.nl
050-3135221

Informatie over de organisatie

WerkPro Horeca
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/simplon-hostel/

Doelstelling organisatie

WerkPro wil mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen door het aanbieden van (vrijwilligers)werk of dagbesteding. De afdeling Horeca heeft meerdere projecten waaronder het simplon jongerenho... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

De afdeling horeca van WerkPro houdt zich vooral bezig met: verkopen van horecaproducten, kassawerkzaamheden, schoonmaak en voedselbereiding.

Terug naar vacatureoverzicht