Verbindt mensen en ideeën

Fietsliefhebber

Werkplaatsen WerkProTon | Vacature nr. 8878

Taken en werkzaamheden

Bij de werkplaatsen van WerkProTon, WerkPro Stallingen en Refide Bikes zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om zich te ontwikkelen in het fietsenvak. Dagelijks zijn wij bij WerkPro bezig met het verkoopklaar maken van fietsen en met het repareren van fietsen van klanten van onze werkplaatsen. 

Voor mensen die iets willen leren over het repareren van fietsen zijn we in samenwerking met het noorderpoortcollege bezig met het opzetten van een opleiding; het zogenaamde "fietsgilde". Ook als je daar meer over wil weten kun je contact opnemen met Erik Koopmans.

Vaardigheden en kwaliteiten

Ervaring in het fietsenvak is niet nodig; een voorliefde voor fietsen wel. 

als je twee rechterhanden hebt is dat ook fijn. Dan kun je bij WerkPro Stallingen enorm veel kennis opdoen in het fietsenvak en in de omgang met klanten. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Wij zijn dagelijks bezig met fietsen. Dit kan betekenen dat we bij een oude studentenfiets de band plakken en een ogenblik later krijg je een reparatievraag voor een dure E-bike. Daarnaast maken we ook zelf hele mooie fietsen!

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/werkprostallingen of bel 050-5774025

Als je echt goed bent hebben we ook werkplekken bij Refide Bikes; als je laat zien dat je goed bent en perspectief hebt op regulier werk gaan we na een bepaalde periode graag met je in gesprek over BBL scholing in combinatie met een participatiebaan; Refide heeft alle gewenste erkenningen (tot en met nivo 3) om mensen op te leiden. Als je gekwalificeerd bent zijn er goede kansen op doorstroom naar regulier werk; we kunnen je daarbij helpen.  

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als tijdens dit gesprek duidelijk wordt dat er ook na de inwerktijd tijdens het werken (te) veel begeleiding nodig is willen we graag de mogelijkheid met je bespreken om een WMO indicatie voor dagbesteding te onderzoeken. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding en kunnen we nog beter ons best doen om een werkplek passend te maken. We willen immers beide tevreden kunnen zijn over je werkplek en je werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Nee
Stad Groningen op verschillende locaties

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Erik Koopmans
e.koopmans@werkpro.nl

Informatie over de organisatie

Werkplaatsen WerkProTon
protonstraat 6
9743 AL Groningen
Website: https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/werkplekken-werkproton/

Doelstelling organisatie

Werkplaatsen WerkProTon biedt verschillende werksoorten in hout, metaal en fietstechniek. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een team van mensen; vaak mensen met een begeleidingsvraag. W... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Het bieden van werkervaring, re-integratietrajecten, dagbesteding en begeleiding.

Terug naar vacatureoverzicht