Verbindt mensen en idee├źn

Hotelmedewerker voor de huishoudelijke dienst

Simplon Hostel door WerkPro | Vacature nr. 9066

Taken en werkzaamheden

Het Simplon Hostel is op zoek naar medewerkers voor de huishoudelijke dienst. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals het schoonhouden van kamers en zalen, schoonmaken van sanitair, verzorgen van het ontbijtbuffet en andere algemene schoonmaakwerkzaamheden. Het Simplon Hostel is een hostel met kamers en zalen waar zowel internationale als nationale gasten overnachten. Het is gelegen in een mooi oud industrieel gebouw en heeft veel ruimtes. Genoeg te doen dus.
Voor deze functie is het belangrijk dat je oog hebt voor hygiëne en het leuk vindt om in een team ervoor te zorgen dat alles in het hotel op orde en schoon is. Zodat we onze gasten weer kunnen ontvangen in een schoon en vooral ook leuk hostel.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Collegiaal in de omgang, gastvriendelijk gedrag.
  • In staat zijn tot gestructureerd (netjes) werken.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Bereidheid ook in de weekenden te werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het Simplon Hostel biedt een ongedwongen werksfeer met internationale en nationale gasten. Je kunt bij ons werkervaring opdoen in de horeca en het hotelwezen. Verder is het bij ons mogelijk je te ontwikkelen tot receptiemedewerker. Kom eens langs om sfeer te proeven.

Extra informatie

Voor mensen met een bijstandsuitkering regelen we graag een participatiebaan. 
Je werkt minimaal 16 uur en je ontvangt na 6 maanden een bonus van 600,00.
Lees meer hierover op de website van de gemeente Groningen.Mensen met een WW uitkering kunnen ook vrijwilligerswerk verrichten bij het Simplon Jongerenhotel.

Als je meer begeleiding nodig hebt dan gemiddeld is dat niet erg als er een trajectvorm beschikbaar is. Dat kan een participatiebaan, een WMO indicatie, of een andere trajectvorm zijn. 

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
Nee
Simplon Hostel aan het Boterdiep 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Truus Rijn
t.vanrijn@werkpro.nl
0503135221
Mobiel: 0629382264

Informatie over de organisatie

Simplon Hostel door WerkPro
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.simplonhostel.nl/

Doelstelling organisatie

Hotel Simplon -via een sfeervolle binnenplaats/ terras- verbonden met bierbrouwerij en restaurant De Prael.Simplon is een hotel voor mensen met een kleine beurs, en dat zijn vooral vaak jongeren. ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Dit project biedt je in een gezellige sfeer de kans allround horeca-ervaring op te doen; van brouwerij en keuken tot en met bediening, receptiewerk en schoonmaak.Werkpro heeft 15 (werk)projecten in ... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht