Verbindt mensen en ideeën

Chauffeurs/bijrijders

Kringloop+ | Vacature nr. 9188

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

Als chauffeur bij Kringloop+ is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo aantrekkelijk. De chauffeur is een belangrijke schakel in de kringlooporganisatie want jij haalt meubels op bij mensen en je bezorgt meubels van de winkel bij klanten thuis. Jij biedt een goede klantvriendelijke service en zorgt ervoor dat gekochte meubels netjes en heel bij de mensen thuis worden bezorgt. 
Je werkt in een team van 2 à 3 personen. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent in goede lichamelijke conditie, omdat je soms zwaardere klussen krijgt waarbij je veel moet tillen (Kringloop+ heeft oog voor de tiltechnieken).
  • Je bent het visitekaartje van onze winkel en jij laat zien wat de plus inhoudt van onze kringloop. Dus je biedt een goede service en straalt werkplezier uit naar de klanten. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal € 125 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en je mag per maand voor € 10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling. 
In de toekomst wil Kringloop+ gaan werken met een chauffeur die aan ons verbonden blijft door middel van een arbeidscontract.

Extra informatie

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. We zorgen er met z'n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt namelijk voor zingeving! 
Op onze website is meer informatie te vinden www.kringloopplus.nl/vrijwilliger

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Ja
Woonboulevard Groningen Hoendiep aan de Diamantlaan 1 te Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Lysanne Bal
sollicitatie@kringloopplus.nl
0503051031
Mobiel: 0627428386

Informatie over de organisatie

Kringloop+
Diamantlaan 1
9743 BA Groningen
Website: https://kringloopplus.nl/

Doelstelling organisatie

Kringloop+ is een sociale en maatschappelijke onderneming, met als doel onze vrijwilligers een fijne en leerzame werkplek bieden. Daarnaast willen we onze klanten een prettige en plezierige winkelerva... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Kringloop+ is een tweedehands winkel met goederen van goede kwaliteit. Wij selecteren, sorteren en (waar nodig) repareren goederen bij binnenkomst. De goedgekeurde goederen krijgen een mooie plek... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht