Verbindt mensen en ideeën

Verkeersregelaar bij FC Groningen

Organisatie: FC Groningen | Vacature nr: 8629

iedereen
toezicht en beheer
in overleg
minimaal 4 uur, maximaal 5 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
stadion Euroborg

Taken en werkzaamheden

Onze verkeersregelaars worden ingezet voor het regelen van het verkeer rondom de thuiswedstrijden van FC Groningen. Als opgeleide verkeersregelaar zorg je voor een goede verkeersdoorstroming en afwikkeling. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!Zo creëren onze verkeersregelaars een soepele doorstroom van het verkeer, verwijst men verkeer desnoods naar een alternatieve route en voorkomen zij ongelukken bij het oprijden of verlaten van de aanvoerwegen naar de parkeerplaatsen rondom de Euroborg.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wie zoeken wij?Enthousiaste, betrouwbare mensen die:- Tussen de 18 en 60 jaar zijn;- Beschikbaar zijn voor thuiswedstrijden van FC Groningen;- Representatief en klantvriendelijk zijn; - Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;- Doortastend en zelfverzekerd zijn; - Bereid zijn om de voorgeschreven kledinginstructies op te volgen;- Cursussen willen volgen en instructiedagen willen bijwonen;- Flexibel, stressbestendig zijn en een ruime mate van verantwoordelijkheid hebben.

Interessant of leuk aan deze vacature

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van de organisatie FC Groningen. Het gevoel bij een grote familie te horen. Dat je bij alle grote evenementen in Euroborg (thuiswedstrijden van FC Groningen) en eventueel voor uitwedstrijden wordt opgeroepen!

Naast het feit dat voor deze werkzaamheden een vrijwilligersvergoeding wordt betaald, zorgt FC Groningen ook voor andere zaken als bijvoorbeeld werkkleding (jas), opleiding en eventueel een lunchpakket.

Verder worden door de vrijwilliger organisatie (VRG) diverse activiteiten georganiseerd gedurende het seizoen.

Extra informatie

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over vrijwilliger worden bij FC Groningen? Kijk dan op de website www.fcgroningen.nl/vrijwilligers

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

FC Groningen
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
Website: http://www.fcgroningen.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Veiligheid en vrijwilligers
E-mail: veiligheid@fcgroningen.nl
Telefoon: 0505878787
Bereikbaar: werkdagen

Terug naar vacatureoverzicht