Verbindt mensen en ideeën

Service medewerker m/v

Organisatie: FC Groningen | Vacature nr: 8631

iedereen
gastheer- en gastvrouwschap
in overleg
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
minimaal 4 uur, maximaal 5 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Stadion Euroborg

Taken en werkzaamheden

De functie omvat het uitvoeren van taken gericht op 'service met een smile'.  De service medewerker voert ten behoeve van het stadion Euroborg een aantal dienstverlenende taken uit.De service medewerkers zijn bedoeld als eerste aanspreekpunt (gastheer/gastdame) voor de bezoekers aan Euroborg  namens de organisatie FC Groningen, zoals gasten helpen bij het aanbieden van hun toegangskaart bij de tourniquet en het op de juiste wijze verwijzen naar zitplaats en overige voorzieningen in het stadion.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wie zoeken wij?Enthousiaste, betrouwbare mensen die: - Tussen de 18 en 60 jaar zijn;- Beschikbaar zijn voor thuis- en incidenteel uitwedstrijden van FC Groningen;- Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;- Doortastend en zelfverzekerd zijn; - Representatief en klantvriendelijk zijn; - Bereid zijn de voorgeschreven kledinginstructies op te volgen;- Bereid zijn cursussen te volgen en instructiedagen bij te wonen;- Flexibel, stressbestendig zijn en beschikken over een ruime mate van verantwoordelijkheid.

Interessant of leuk aan deze vacature

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van de organisatie FC Groningen. Het gevoel bij een grote familie te horen. Dat je bij alle grote evenementen in Euroborg (thuiswedstrijden van FC Groningen) en eventueel voor uitwedstrijden wordt opgeroepen!

Naast het feit dat voor deze werkzaamheden een vrijwilligersvergoeding wordt betaald, zorgt FC Groningen ook voor andere zaken als bijvoorbeeld werkkleding (jas), opleiding en eventueel een lunchpakket.

Verder worden door de vrijwilliger organisatie (VRG) diverse activiteiten georganiseerd gedurende het seizoen.

Extra informatie

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over vrijwilliger worden bij FC Groningen? Kijk dan op onze website www.fcgroningen.nl/vrijwilliger

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

FC Groningen
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
Website: http://www.fcgroningen.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Veiligheid en vrijwilligers
E-mail: veiligheid@fcgroningen.nl
Telefoon: 0505878787
Bereikbaar: werkdagen

Terug naar vacatureoverzicht