Verbindt mensen en ideeën

We helpen nog steeds!

Dag allemaal, de locatie van link050 hebben we helaas moeten sluiten naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Dit is een tijd waarin we goed voor elkaar willen zorgen. Juist nu zetten we een stapje extra voor diegenen die binnen moeten blijven en hulp nodig hebben. Link050 ondersteunt daar, in samenwerking met WIJ Groningen, de gemeente Groningen en Humanitas, graag bij.

Een team van medewerkers en vrijwilligers is vanuit huis druk bezig met het ondersteunen van hulpvragen en hulpaanbieders door middel van o.a. de inzet van de Whapp (whapp.nl) van Wehelpen en nog veel meer initiatieven. Ook voor andere zaken kun je ons gewoon bereiken, niet op de locatie maar wel via info@link050.nl en de telefoon, 050 30 51 900. 

Hieronder vind je een filmpje met uitleg over Whapp, een app van Wehelpen die speciaal voor deze corona tijd is ontwikkeld.  Whapp is een superhandige matchingsapp voor burenhulp, die onlangs is uitgebreid met een optie voor vraag en aanbod in corona situaties. Whapp heeft daarbij een speciale rubriek met trefwoorden die relevant zijn voor situaties die voortkomen uit de Coronamaatregelen. Hoe meer mensen Whapp gebruiken, hoe sneller buurtgenoten elkaar vinden. Hieronder een filmpje over Whapp.

Succes en sterkte in deze rare tijd en blijf naar elkaar omkijken!

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Migranten aan Zet en FIX zijn verhuisd naar Herestraat 100

De locatie van link050 is gesloten van 30 juli – 17 augustus. We zijn wel bereikbaar via mail (bij voorkeur) en  telefoon.