Verbindt mensen en ideeën

Disclaimer

Link050/WerkPro is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Je mag dan ook van ons verwachten dat we toezien op de juistheid en actualiteit van de informatie. Toch kunnen we niet honderd procent garanderen dat de informatie correct is op het moment dat je het leest. Vandaar dat aan de informatie op onze website geen rechten worden ontleend en aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste informatie. Mocht je informatie tegenkomen waarvan je vermoedt dat deze niet klopt of gedateerd is, dan verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via info@link050.nl . Alvast bedankt hiervoor.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Door organisaties is gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie van deze website uitsluitend toegestaan na toestemming van link050/WerkPro. Het gebruik van onze foto’s is niet toegestaan.

Surfgedrag en privacy

Voor de ontwikkeling van deze website, en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden statistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie je bent. Je zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden. Ons privacystatement  kan je terugvinden op de website van WerkPro.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen je erop dat andere websites waarmee je verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen hebben die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen we je naar betrouwbare websites te verwijzen, maar link050/WerkPro is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.
Wanneer je twijfelt aan de kwaliteit van een vermelde website, dan kun je dit aan ons melden via info@link050.nl .Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.