Persoonlijk advies

Link050 is het vrijwilligerssteunpunt van de gemeente Groningen. Wil je graag samen met een van onze vrijwilligers of medewerkers kijken naar geschikte vacatures komt dan gerust langs. Wij zijn geopend op maandag van13.00-17.00 en op dinsdag, woensdag, donderdag van 10.00 -17.00 uur en op vrijdag van 10.00-13.00 uur.  Je kan ook een afspraak maken zodat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten.

Het gesprek duurt 15 tot 30 minuten en na afloop krijg je ongeveer 5 vacatures mee die we samen met jou hebben geselecteerd.  Je mag vervolgens zelf contact opnemen met de organisaties voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Vind je het moeilijk om te kiezen wat je graag zou willen doen. Of heb je net even wat meer tijd en advies nodig om dit uit te zoeken? De vrijwillige coaches van extralink kunnen je dan ondersteunen. Ook kunnen zij je ondersteunen tijdens je vrijwilligerswerk als het even niet zo loopt zoals je het graag zou willen. Het gratis begeleidingstraject van extralink duurt maximaal 6 maanden en biedt ondersteuning op maat. Als je hier meer over wil weten kan je contact met ons opnemen of direct een afspraak maken via extralink@link050.nl.