Ontwikkellink algemene informatie

Ontwikkellink is het onderdeel van link050 welke gratis workshops, trainingen, lezingen en e-learning aanbiedt aan inwoners van de gemeente Groningen die vrijwillig actief zijn. Elk jaar mag je een aantal keren deelnemen aan een training of workshop naar keuze. De gemeente Groningen is trots op de inzet van haar vele vrijwilligers en biedt daarom deze trainingen gratis aan.

Hoe meld je je aan?
Op de website bij het onderdeel Ontwikkellink vind je het gevarieerde aanbod en kun je je aanmelden. Deelname aan e-learning modules is in de meeste gevallen onbeperkt en bij het overige aanbod geldt het principe ‘vol is vol’. Als een training vol is kan je er voor kiezen op de wachtlijst geplaatst te worden.  Als iemand zich als nog afmeldt voor een training krijg je via email hier bericht van. Kies zorgvuldig uit het aanbod en meld je alleen aan als je ook echt kunt komen. Zo houden we het aanbod voor een ieder toegankelijk en gratis. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen dan moet je je voortijdig afmelden via de site. Op deze manier kunnen deelnemers die op de wachtlijst staan een kans krijgen om alsnog mee te doen aan de betreffende training of workshop.

Een training of workshop op maat aanvragen!
Ontwikkellink biedt Vrijwilligersorganisaties of georganiseerde buurtinitiatieven de mogelijkheid om een training of workshop op maat aan te vragen. Mocht je hier interesse in hebben mail je verzoek dan naar ontwikkellink@link050.nl

Geef je een professionele training, lezing of workshop?
Ontwikkellink is altijd op zoek naar interessant aanbod van trainingen, workshops of lezingen. Heb je een passend aanbod te bieden? Mail dan naar aanbodontwikkellink@link050.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook organisaties die zelf (interne) trainingen organiseren en dit open willen stellen voor andere deelnemers kunnen dit aanbieden via ons platform.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen ontwikkellink@link050.nl of langskomen bij Link050, Herestraat 100, Groningen.