Verbindt mensen en ideeën

Speelambassadeurs gezocht

 2022 is het het 5e jaar dat de Speelfestivals georganiseerd worden en in al deze jaren ging dat samen met Speelambassadeurs. Deze jongeren hebben ervoor gezorgd dat de kinderen, die normaal niet op vakantie kunnen, een geweldige vakantie in hun eigen wijk hebben. In een team creatief meedenken over invulling van de Speelfestivals, het begeleiden van kinderactiviteiten en genieten van gezelligheid; dat is wat een Speelambassadeur doet. Spreekt dit jou ook aan?

Voor aankomende zomer zijn ze nog op zoek naar Speelambassadeurs tussen de 14-25 jaar die willen helpen bij de Speelfestivals. Ben jij of ken jij een potentieel Speelambassadeur? je kan je hier aanmelden.
Speelambassadeurs zijn tussen de 14 en 25 jaar oud en houden van buitenactiviteiten en gezelligheid. Je werkt in teamverband en denkt creatief mee over speelse activiteiten. Je helpt bij het organiseren van kinderactiviteiten en begeleidt ze. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding, een leuke een leerzame ervaring, verantwoordelijkheid, vrijheid èn gezelligheid met andere speelambassadeurs.

Heb je nog vragen dan kan je mailen naar speelambassadeurs@speeltuinengroningen.nl

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.