Verbindt mensen en ideeën

Financiële ondersteuning kinderactiviteiten

Vrijwilligersorganisaties die activiteiten organiseren voor kinderen, kunnen mogelijk bij de gemeente terecht voor financiële ondersteuning. Door de coronacrisis lopen veel vrijwilligersorganisaties inkomsten mis. Hierdoor kunnen ze in de problemen komen. Met financiële ondersteuning wil de gemeente ze door deze moeilijke tijd heen helpen.
De gemeente is op zoek naar vrijwilligersorganisaties die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en die activiteiten voor kinderen organiseren. Denk hierbij aan Jantje Beton, Scouting, kindervakanties of kinderboerderijen. Veel organisaties zijn bij de gemeente bekend en hebben hierover een brief ontvangen. Organisaties die geen brief hebben gekregen, maar zich wel herkennen in de omschrijving, kunnen zich binnen 14 dagen melden bij ContracteringMO@groningen.nl. De gemeente neemt dan contact met jou op.

foto: Leonie Barnier

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.