Verbindt mensen en ideeën

Met een idee

Bewoners van Groningen hebben veel goede ideeën. Ze zijn op allerlei gebieden actief en hebben vaak ideeën voor nieuwe initiatieven die ze in hun wijk of buurt willen opzetten.
Heb jij ook een goed idee voor een nieuw initiatief? Wil je hier met meer mensen aan verder werken? Dan kun je bij link050 terecht. Link050 verbindt ideeën en mensen. Jij krijgt er de ruimte om samen met anderen aan de slag te gaan.

Samenwerken

Er diverse organisaties en netwerken verbonden aan link050. Zij kunnen jou, waar nodig, verder helpen met jouw ideeën. Zo is er de Vrijwilligersvacaturebank die kan kijken of er mensen zijn die met jou willen samenwerken binnen je initiatief. Ook kunnen we je koppelen aan mensen in netwerk. Link050 biedt ruimte samen aan de slag te gaan, om van idee naar initiatief te gaan en deze uiteindelijk uit te voeren.

Vaak heeft een nieuw initiatief ook wat financiële middelen nodig. Er zijn talloze mogelijkheden qua subsidies en fondsen. Weten of dat ook zo is voor jouw idee / initiatief? Maak dan een afspraak voor het ‘Fondsen en Subsidies’ spreekuur.Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.