Verbindt mensen en ideeën

Netwerken

Netwerken

Rond vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven zijn er tal van netwerken, waar jouw organisatie belang bij kan hebben. Via link050 kun je daarmee in contact komen.
Hieronder vind je enkele netwerken waar je iets aan zou kunnen hebben.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Er zijn steeds meer bedrijven die positief willen bijdragen aan de samenleving en de leefbaarheid van de stad Groningen. Zij stellen hun kennis, netwerk of faciliteiten beschikbaar aan bijvoorbeeld een vrijwilligersorganisatie of een buurtproject.
Dat biedt nieuwe kansen voor jouw organisatie. Link050 werkt samen met de Groningse Uitdaging. Wilt u een afspraak met hun maken dan kunt u een mail sturen naar: info@groningseuitdaging.nl

Vrijwilligersvacaturebank

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Op de provinciale website www.vrijwilligersgroningen.nl beheert link050 de Vrijwilligersvacaturebank voor de stad Groningen. Schrijf je organisatie hier in en maak zo onderdeel uit van een digitale netwerk. Je vacatures worden gelezen door vele honderden mensen op zoek naar vrijwilligerswerk. Ook kan je als organisatie kijken bij de anonieme profielen van mensen die vrijwilligerswerk zoeken.

Sesam academie

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en heb je behoefte aan organisatieadvies? Dan kan je ook contact opnemen met de SESAM academie (zelf ook een vrijwilligersorganisatie). De inzet van SESAM adviseurs maakt kennis, deskundigheid en ervaring bereikbaar en betaalbaar voor elke vrijwilligersorganisatie in Nederland. Voor meer informatie: https://www.sesamacademie.nl/Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).