Verbindt mensen en ideeën

Netwerken

Netwerken

Rond vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven zijn er tal van netwerken, waar jouw organisatie belang bij kan hebben. Via link050 kun je daarmee in contact komen.
Hieronder vind je enkele netwerken waar je iets aan zou kunnen hebben.

Vrijwilligersvacaturebank

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Link050 beheert de vrijwilligersvacaturebank voor de gemeente Groningen. Schrijf je organisatie hier in en maak zo onderdeel uit van een digitale netwerk. Je vacatures worden gelezen door vele honderden mensen op zoek naar vrijwilligerswerk.

Sesam academie

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en heb je behoefte aan organisatieadvies? Dan kan je ook contact opnemen met de SESAM academie (zelf ook een vrijwilligersorganisatie). De inzet van SESAM adviseurs maakt kennis, deskundigheid en ervaring bereikbaar en betaalbaar voor elke vrijwilligersorganisatie in Nederland. Voor meer informatie: https://www.sesamacademie.nl/Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.