Verbindt mensen en ideeën

Mamamini Goededoelenfonds

Uiterlijk 31 augustus kan je weer een aanvraag indienen voor het Mamamini Goededoelenfonds. Vorig jaar is het niet gelukt, (je-weet-wel-waarom) om op de gebruikelijke manier geld weg te geven maar dit jaar wil Mamamini heel graag weer een aantal organisaties blij maken. Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan maatschappelijke organisaties (alleen aan stichtingen en verenigingen, dus niet aan een bedrijf) in Groningen. Het fonds wordt gevoed door de opbrengst van de winkels en webschop. Sinds 1989 is al meer dan 834.000 Euro naar goede doelen gegaan. (Ook Link050 heeft een keer een flink bedrag van Mamamini gekregen.) Een Fondscommissie, bestaande uit medewerkers, maakt ieder jaar een keuze uit de vele aanvragen.

Kijk op de website van Mamamini hoe je een aanvraag kan indienen, lees het reglement, maak de aanvraag aantrekkelijk, vraag een bedrag voor een specifiek doel (maar niet voor salarissen) en vergeet niet de verplichte stukken mee te sturen (oa. kopie van een uittreksel van de Kamer van Koophandel).
Veel succes met de aanvraag!

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).