Verbindt mensen en ideeën

Mensen maken Nederland

Bart is de muzikale gastheer bij EdanZ in De Hoogte

Hij doet de kinderdisco, plakt ramen af (voor de isolatie), zet de beamer klaar, zorgt voor handgel en wc-papier en zet thee en koffie. EdanZ gastheer Bart is van alle markten thuis. Zonodig dweilt of stofzuigt hij en natuurlijk maakt hij iedereen – docenten en cursisten- wegwijs in het oude schoolgebouw. “Ik ben er vrijdags altijd en verder op afroep, maar vorige week was ik er bijna de hele week vanwege een verbouwing.” Bij Edanz draait het om persoonlijke groei en daar voelt hij zich thuis bij: ” De cultuur die hier heerst sluit precies aan bij hoe ik ben, omdat hier ontmoeting, ontwikkeling en spiritualiteit centraal staan. Dat heb je bijna nergens”.

Bart is niet alleeen gastheer: “Het mooie van Edanz is dat ik hier ook mijn passie, mijn hobby kan uitleven en dat is muziek draaien”. Als DJ verzorgt hij elke week de ‘morning dance’ (online tegenwoordig) en de volgende dag zal hij, live, de kinderdisco voor de kinderen van de Magische Poort draaien. Bijna vergeet hij te vertellen dat hij voor de lockdown ook karaoke avonden, The Voice of EdanZ verzorgde. “Ik mis het wel, dat dat allemaal niet meer kan”. Het programma ‘De Drie DJ’s’ dat hij met twee vrienden van hem verzorgt, kan ook al niet doorgaan. “EdanZ is een belangrijk deel van mijn leven, als dit er tijdens de lockdown niet was geweest was ik een stuk eenzamer geweest.”

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).