Verbindt mensen en ideeën

Ontdek jouw vrijwilligerskracht en doe de test!

Denk je erover vrijwilligerswerk te gaan doen maar heb je geen idee wat jou leuk lijkt en misschien nog belangrijker: wat bij jou past? NOV.nl heeft een leuke en simpele test ontwikkelt die je een heel eind op weg kan helpen.
Je hoeft alleen maar in te vullen welk type je bent (gangmaker, regelaar, vooruitkijker, doener etc), daarna waar jouw kracht ligt (digitaal talent, actief, adminitratief handig etc) en dan rolt er vanzelf een resultaat uit.

Stel je vindt jezelf een doener die goed de rust kan bewaren, want daar ligt jouw kracht, dan zou je kunnen denken aan een vrijwilligerswerk bij de politie, de reddingsbrigade of als coördinator van de buurttaxi.
Nog een voorbeeld: Je kan goed luisteren en jouw kracht ligt vooral op het administrative vlak dan zou je schuldhulpmaatje kunnen worden, sollicitatiecoach of notulist van een bestuur.

Hier is de link naar de test  –  probeer het eens uit en je kan er beetje mee spelen want we hebben allemaal wel meer dan één talent.

 

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.