Herfst Mind-Walk

Herfst Mind-Walk
Cursusdata
di. 29 oktober 2024 10.15 tot 13.30
Locatie t Groene Hart Concourslaan 1 9727 KC Groningen
Type & beschikbaarheid Overig - 11 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Overig

Met de start van de herfst is het in de natuur de tijd van loslaten en oogsten. Letterlijk. Met de bladeren die van de bomen vallen en de vruchten die worden geplukt.Je kunt dit proces in de natuur zien als spiegel, als kans: een moment om ook zelf los te laten en te oogsten.In deze Mind-Walk staan we stil en kijken we wat ons niet meer dient. Wat willen wij in onze innerlijke natuur loslaten? En waar willen wij de vruchten van plukken? Mind-Walk, da’s heerlijk buiten wandelen met aandacht voor jezelf en de natuur. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen uit oosterse en westerse beweegstromingen, met ontspannings- en ademhalingsoefeningen en met meditatiemomenten.Meewandelen is echte ME-time en een waardevol oplaadmoment binnen de hectiek van alledag. Deze – voorlopig – laatste Mind-Walk treffen we elkaar bij het Groene Hart in het Stadspark.Om 10:15 staat er koffie en thee voor je klaar. Om half 11 start de wandeling. Zo'n 2 á 3 km. Het thema is Herfst. We sluiten rond 13 uur de wandeling af met soep en brood in het Groene Hart. Je keert ontspannen en met nieuwe inzichten huiswaarts.Ik verwelkom je graag voor deze fijnewandeling!

Extra informatie

De wandelingen gaan altijd door, tenzij de weersomstandigheden code geel, oranje of rood zijn. Het is handig is om je net iets warmer te kleden. Doordat we regelmatig stil staan of zitten voor een oefening, zul je sneller afkoelen. Neem een flesje water en een zitmatje of plastic zak mee om op te zitten.

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Margriet Hekkert: "Ik breng rust in het leven van mensen waarvan de wereld op z’n kop staat. Dit doe ik vanuit mijn expertise als trainer én vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn specialismen zijn persoonlijke ontwikkeling, rouwverwerking en het hervinden van zingeving. Bij voorkeur werk ik in de natuur. Want daar heerst rust, worden problemen als vanzelf luchtiger en ontdekken we samen nieuwe paden. Je kunt mij inzetten voor retraite, coaching, bezinningstochten en Mind-Walk wandelingen op een mooie plek in de natuur bij jou om de hoek. Lees mijn verhaal op https://houtmoed.com/"Website http://www.houtmoed.com

Website: http://www.houtmoed.com