KRACHTIG BESTUREN & BESTUURLIJKE VERNIEUWING online e-learning

KRACHTIG BESTUREN & BESTUURLIJKE VERNIEUWING online e-learning
Cursusdata
zo. 30 juni 2024 00.01 tot 00.02
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online cursus - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online cursus

Vanwege grote belangstelling zijn er meer e-learningen beschikbaar. Ben je actief als een voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurder en/of bestuurslid van een stichting, vereniging, branche- of beroepsvereniging, die de basis van het besturen wil leren en vervolgens daarop een volgende stap wil maken als bestuur en als bestuurder? Wil je bestuurskracht vergroten en professioneler besturen? Wil je dit het liefst doen op momenten dat het jou goed uitkomt? Dan kun je gratis meedoen aan deze e-learning die wordt aangeboden door Ontwikkellink als dank voor je inzet.

Extra informatie

Hoe werkt het: Als je belangstelling hebt voor deelname aan deze e-learning, dan kun je jezelf aanmelden via Ontwikkellink door je in te schrijven. Vervolgens nemen wij contact met je op en regelen wij met Frank Hoes hoe jij kan starten. En uiteraard betalen wij de rekening. Hoe mooi is dat. Via deze link krijg je meer informatie over de inhoudt van de e-learning https://www.frankhoes.nl/online-training-besturen/

De datum die genoemd wordt is fictief. je kunt de e-learning starten wanneer je wilt. 

 

Over de trainer

Frank Hoes is werkzaam als coach, adviseur en trainer op het gebied van besturen, persoonlijk leiderschap en bestuurlijke ontwikkeling.

Auteur van het boek 'Het witte konijn'. https://www.frankhoes.nl/het-witte-konijn/

Website: https://www.link050.nl