Verbindt mensen en ideeën

Vrijwilligersprijs 2020

 

Je kunt je vrijwilligersorganisatie weer opgeven om aanmerking te komen voor de Provinciale Vrijwilligersprijs. Deze prijs wordt dit jaar al weer voor de 20e keer uitgereikt.

Tjeerd van Dekken, Gedeputeerde Leefbaarheid, Arbeidsmarkt & Milieu Provincie Groningen: “Vrijwilligers die zich voor anderen inzetten, zijn onmisbaar voor wijken, buurten, dorpen en steden in onze provincie. Hun belangeloze en geweldige inzet waarderen we dit jaar voor de 20ste keer met de Provinciale vrijwilligersprijzen. Geef je favoriete organisatie op, want vrijwilligers zijn het cement van de samenleving en verdienen onze respect en waardering!”

Er zijn dit jaar weer vier verschillende categorieën, namelijk Zorg, Jeugd, Leefbaarheid en Sport. de winnaar van elke categorie ontvangt 3.000,- euro voor hun organisatie! In aanmerking komen vrijwilligersorganisaties die:

  • actief zijn in de provincie Groningen;
  • passen binnen één van de categorieën Zorg, Jeugd, Leefbaarheid of Sport;
  • een voorbeeld zijn voor andere organisaties;
  • of vernieuwend zijn;
  • of een bijzondere prestatie geleverd hebben.

Een deskundige jury beoordeeld de aanmeldingen. Aanmelden kan van 1 september tot 1 oktober via www.provinciegroningen.nl. De namen van de organisaties die gewonnen hebben worden 7 december bekend gemaakt.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).