Vrijwilligerswerk zoeken

Wat leuk dat je er over denkt om vrijwilligerswerk te zoeken. Als je in de gemeente Groningen vrijwilligerswerk wil doen ben je bij link050 aan het juiste adres! Wij kunnen je adviseren, samen met jou een leuke vacatures uitzoeken en je vragen beantwoorden. Natuurlijk kan je ook zelf gaan kijken in onze vacaturebank. Hier kan je aan de hand van filters bijvoorbeeld op functie, wijk of doelgroep een selectie maken en vacatures uitkiezen die je aanspreken. Bij elke vacature staat informatie over de organisatie en hun contactgegevens. Je mag zelf contact opnemen met hun voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Mocht je het lastig vinden een een keuze te maken kom dan gerust langs bij link050 dan kijken we hier samen naar!

Als je als vrijwilliger aan de slag gaat kan je gratis gebruik maken van alle cursussen en workshops die door ontwikkellink worden georganiseerd. Ben je nieuwsgierig wat we zoal aanbieden kijk dan snel op onze speciale ontwikkellink pagina.

Ben je benieuwd naar verhalen van andere vrijwilligers? Neem dan een kijkje op onze pagina vrijwilligersverhalen of  Proeverij Vrijwillig Geluk. En heb je vragen neem dan een kijkje of je het antwoord kan vinden bij onze veelgestelde vragen.