Verbindt mensen en ideeën

Medewerker keuken Wijkkoken

Stichting het Floreshuis | Vacature nr. 10773

Taken en werkzaamheden

Buurtcentrum Het Floreshuis is gehuisvest in de Indische buurt/Korrewegwijk in Groningen. Het Floreshuis wil ‘Het huis van de wijk’ zijn. Een plek waar iedereen welkom is en waarin je samen jezelf kan zijn. Het Floreshuis organiseert zelf geen activiteiten maar stimuleert, faciliteert en ondersteunt wijkbewoners die met initiatieven en ideeën komen. Wij bieden een podium en ondersteuning voor wijkbewoners die hun eigen activiteiten organiseren. Daarnaast zijn wij een vrijwilligersorganisatie en werken met zomin mogelijk professionals en met zo veel mogelijk vrijwilligers uit de wijk.
In het Floreshuis is een restaurant gevestigd. Wekelijks verzorgen leerlingen van de opleiding l’Eetudié van het Alfa college zowel de lunch als het diner (maandag t/m donderdag). Op vrijdag kookt het team van WijkKoken. Dit team bestaat uit een aantal enthousiaste wijkbewoners die het leuk vinden om voor bezoekers te koken.

Wij zijn met spoed op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor in de keuken op vrijdag! Wat doe je? Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van Het Floreshuis en zorg je voor een prettige gastvrije omgeving voor de bezoekers. Je verzint zelf gerechten om te maken, doet inkopen, helpt met het bereiden van deze lekkere gerechten en samen met je collega’s bedien je de gasten aan de tafels.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je wilt graag in de keuken werken en bent daarin redelijk zelfstandigJe kan vaak op vrijdag werken van 10:00 tot 14:00 uur.
  • Je kan af en toe ook op vrijdagavond werken van 16:30 tot 19:30.
  • Je vind het leuk om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent gastvrij.
  • Een beetje flexibel.
  • Je vind het leuk om in een gezellige omgeving in een team van vrijwilligers te werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Je werkt in professionele keuken. Hier kun je je ontwikkelen in de richting die jij leuk vindt, zolang het maar aansluit bij onze brede doelgroep.
  • Je krijgt ondersteuning bij je ontwikkeling en wij begeleiden mensen die dit wensen graag naar betaald werk op termijn.

Extra informatie

Geïnteresseerd?
Bel dan met Robbie Bish (Beheerder Het Floreshuis).

Vrijwilligerswerk
vrijwilligerscontract
Voor onbepaalde tijd
minimaal 12 uur, maximaal 32 uur
Nee
vrijdagochtend, vrijdagmiddag
Floreshuis, Floresplein 19, Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Robbie Bish
r.bish@floreshuis.nl
Mobiel: 0645700734

Informatie over de organisatie

Stichting het Floreshuis
Floresplein 19
9715 HH Groningen
Website: http://www.floreshuis.nl

Doelstelling organisatie

Alle bewoners van gebied Korrewegwijk/De Hoogte informeren over het leven in de wijk en activeren mee te doen; Welke activiteiten er zijn in de wijk, welke ontwikkelingen, welke mogelijkheden en welke... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

In het Floreshuis zijn zeer veel activiteiten en faciliteren variërend van; taalcursussen, vers bereide en goedkope middag en avond maaltijden, zangkoren, evenementen, creatieve clubs, het Wij-te... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht