Link050

Trainer Crossfit / Circuittraining Slim Leven

Spoed
WIJ Groningen • vacature nr. 11390

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Een leuke inspirerende, interessante en leerzame vrijwilligersbaan.
  • Ondersteuning en deskundigheidsbevordering.
  • De mogelijkheid tot volgen van cursussen en trainingen.
  • Vrijwilligerscontract, verzekering en vergoeding.

Taken en werkzaamheden

Ben jij een energieke en enthousiaste trainer die passie heeft voor het begeleiden van anderen naar een gezondere levensstijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij WIJ Hoogkerk zijn we op zoek naar een Trainer CrossFit/Circuittraining die ons team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen op vrijdagochtend van 09.30 uur tot 10.30 uur. Voorafgaand aan de training drinken we gezamenlijk koffie met elkaar. De sessies zijn bedoeld voor een kleine groep van maximaal 8 personen.

Als Trainer CrossFit/Circuittraining bij WIJ Hoogkerk creëer je een laagdrempelige en toegankelijke omgeving waarin deelnemers zich op hun gemak voelen en kunnen werken aan hun gezondheid. Je bent in staat om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn een sociaal ingesteld karakter, empathie en geduld. Je hebt affiniteit met het werken met volwassenen in kwetsbare situaties en je bent in staat om een ondersteunende en stimulerende omgeving te creëren.

  • Ervaring met het geven van CrossFit- of circuittrainingen is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • Affiniteit met de doelgroep

Extra informatie

Slim Leven West is een programma dat zich richt op een gezondere leefstijl voor bewoners 18+ in de wijk Vinkhuizen en omliggende wijken. Een gezonde leefstijl is een serieuze zaak voor ons allemaal binnen Slim Leven West. We werken vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. We ondersteunen en adviseren inwoners bij zelfredzaamheid, eigen regie en het vergroten van hun netwerk.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar om anderen te inspireren en te begeleiden naar een gezondere levensstijl? Mail dan je motivatie en eventuele cv naar vct@wij.groningen.nl. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met: Jacqueline de Vries (projectleider Slim Leven West), via jacquelien.de.vries@wij.groningen.nl of 06-4688 9251.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
vrijdagochtend
Locatie WIJ Hoogekerk, De Verbetering 3, 9744 DZ Groningen

Informatie over de organisatie

WIJ Groningen
Paterswoldseweg 267
9728 AC Groningen
Website: https://jijbijwijgroningen.nl/

Print