Link050

Winkelmedewerker ( zaterdag)

GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 13004

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt bij Goudgoed in een team van mensen die rekening houdt met elkaar. Je bent onderdeel van een groep mensen die samen een winkel draaien. Mensen komen bij ons werken om lekker samen bezig te zijn.

GoudGoed heeft geen winstoogmerk en is onderdeel van stichting WerkPro, waar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid en opgeleid. Voor iedereen geldt dat een structurele bezigheid de kans op een reguliere baan toeneemt. Mensen zetten werkende-weg stappen naar zelfstandig leven, wonen en werken. De begeleiding is gericht op versterken van individuele mogelijkheden en een betere arbeidsmarktpositie.

Taken en werkzaamheden

De kringloopbedrijven van GoudGoed zamelen bruikbare goederen in. Goederen worden afgeleverd bij inbrengpunten of worden (gratis) opgehaald. Alles wat nog bruikbaar is wordt gesorteerd en indien nodig gerepareerd. De artikelen worden geprijsd en verkocht in een van de GoudGoed kringloopwinkels.
Wij zoeken een betrouwbare, flexibele medewerk(st)er met een klantvriendelijke houding. We zoeken iemand die in staat zelfstandig kan werken; vooral op de middagen want dan is het drukker in de winkel. In de ochtenden werk je samen zodat er wel contact is met de collega's in het team. Werktijden zijn van 9:30 tot 17:00 ( eventueel halve dag is ook een optie)

  • Kassawerkzaamheden.
  • Klanten te woord staan.
  • Kleding inhangen.
  • Prijzen van kleingoed.
  • Het netjes houden van de winkel.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Wij vinden een klantvriendelijke houding belangrijk.
  • Affiniteit met verkoopwerkzaamheden is belangrijk.
  • Je werkt in een team met meerdere gezellige collega's.
  • We zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid die ook rekening kan houden met de rest van het team.

Als je reageert krijg je een korte kennismaking. Als er tijdens dit gesprek een klik of goed gevoel onstaat gaan we verder. Je kunt je eigen wensen natuurlijk ook aangeven.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat jij als vrijwilliger leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je graag wil bereiken als persoonlijke stap.

Wij als Goudgoed zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 14 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
zaterdagochtend, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag
Locatie GoudGoed

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Print