Link050

Vrijwilliger basisonderwijs

CBS De Wieken • vacature nr. 13158

Interessant of leuk aan deze vacature

Als je op een school werkt, zie je de kinderen groeien. En jij kunt daar aan bij dragen. Daarnaast vinden veel kinderen het gewoon fijn om even wat individuele aandacht te krijgen en kijken ze uit naar deze hulpmomenten. Jij doet er toe!

Taken en werkzaamheden

Op onze basisschool zijn er kinderen voor wie het fijn is om een aantal momenten in de week wat extra begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het oefenen van lezen of het doen van een rekenspelletje. Jij bent een hulp-juf of -meester voor hen. Soms werk je in de groep, of soms werk je zelfstandig met de kinderen in de ontmoetingsruimte.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wanneer je hart voor de kinderen hebt en met oog en oor naar hen wilt luitsteren, dan is dit net iets voor jou. De leerkrachten leggen voor jou wat werk klaar dat je op één of meerdere momenten in de week extra met de kinderen kunt doen. Daarmee kan jij hen echt helpen bij hun ontwikkeling, je ziet de kinderen groeien!

Naast het werken met individuele kinderen, ga je soms met een groepje aan de gang. Je bent een graag gezien gezicht op school, die helpt waar mogelijk. Dat kan ook zijn bij activiteiten en creatieve lessen. Of door even een kopje thee of koffie te zetten.

Extra informatie

In overleg spreken we af op welke momenten je er bent. Het handigste is in de ochtend, omdat er dan de meeste leer-activiteiten zijn, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Maar aan het begin van de middag kan je bij ons op school terecht. We overleggen graag wat voor jou en voor ons het beste past. En we staan er ook voor open als jij ideeën hebt over wat je voor ons zou willen en kunnen betekenen.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 15 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Basisschool De Wieken Ten Post

Informatie over de organisatie

CBS De Wieken
Oldenhuisstraat 6
9792 PM Ten Post
Website: https://www.wieken.vcpong.nl/

Print