Verbindt mensen en ideeën

Organisatietalent gezocht voor kerk Wehe den Hoorn

Stichting Oude Groninger Kerken | Vacature nr. 13174

Taken en werkzaamheden

Stichting Oude Groninger Kerken zoekt vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten in de kerk van Wehe den Hoorn. Als vrijwilliger ga je aan de slag in de Plaatselijke Commissie van de kerk in Wehe den Hoorn. Samen met de andere vrijwilligers ben je oren en ogen van de SOGK op locatie en organiseert activiteiten in en rondom de kerk voor bewoners uit het dorp en de omliggende dorpen. Je draagt daardoor je steentje bij aan het instandhouden van het gebouw en je creeert een ontmoetingsplek voor de omgeving.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je hebt binding met het erfgoed.
  • Je bent representatief en hebt een open en gastvrije uitstraling.
  • Je kan goed samenwerken.
  • Je vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren over de kerk in Wehe den Hoorn of over de activiteiten die georganiseerd worden.
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent een organisatietalent of je hebt ervaring met het maken van een begroting.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je organiseert samen met andere vrijwilligersactiviteiten in de kerk en levert een bijdrage aan de dorpsgemeenschap en het in stand houden van dit historische gebouw. 

Extra informatie

Er is begeleiding vanuit Stichting Oude Groninger Kerken zodat de Plaatselijke Commissie succesvol activiteiten kan organiseren. Je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de vrijwilligersbijeenkomst en ontvangt 4 keer per jaar het magazine Groninger Kerken thuis. Je kan deelnemen aan het cursusaanbod om je kennis te vergroten via het deskundigheidsprogramma.

Vrijwilligerswerk
ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Voor onbepaalde tijd
minimaal 1 uur, maximaal 2 uur
Ja
Kerk Wehe den Hoorn

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Annemarie Bembom
vrijwilligers@groningerkerken.nl
0503123569
Mobiel: 0682789669

Informatie over de organisatie

Stichting Oude Groninger Kerken
Coehoornsingel 14
9711 BS Groningen
Website: http://www.groningerkerken.nl

Doelstelling organisatie

De doelstelling van de Stichting Oude Groninger Kerken is: Het in stand houden van historische kerkgebouwen in de provincie Groningen en het bevorderen van de belangstelling hiervoor.

Belangrijkste activiteiten

In de kerken van de Stichting Oude Groninger Kerken worden activiteiten georganieerd zoals tentoonstellingen, concerten, lezingen en rondleidingen.

Terug naar vacatureoverzicht