Link050

Activiteitenbegeleider vakantiekamp 3 augustus - 9 augustus 2024

Stichting Kindervakantiekamp Winschoten • vacature nr. 13332

Interessant of leuk aan deze vacature

Het is een onvergetelijke week, voor jezelf en voor de kinderen. Je leert veel over jezelf, en kan een actieve bijdrage leveren aan de levens van kinderen die niet altijd de meest prettige omstandigheden hebben.

Taken en werkzaamheden

Stichting Kindervakantiekamp Winschoten organiseert elk jaar een vakantieweek in de zomervakantie voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, uit de regio Winschoten, die door sociale, maatschappelijke en/of financiële omstandigheden in de thuissituatie niet op vakantie kunnen.
Het kamp vindt plaats van 3 augustus tot 9 augustus. Voor vervoer, eten, drinken en een slaapplek wordt gezorgd. Alle vrijwilligers slapen in een kampeerboerderij. Het kamp heeft meestal tussen de 40 en 50 deelnemers in de leeftijdsgroep 6-14 jaar. Vrijwilligers zijn groepsbegeleiders voor een bepaalde leeftijd, of organiseren activiteiten voor de hele groep.
Een vaste groep vrijwilligers vormt de kern van het kamp - en we zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen uit de doelgroep een onvergetelijke week te bezorgen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je moet beschikbaar zijn van 3 augustus tot 9 augustus, en het leuk vinden om met kinderen te werken. We hebben vrijwilligers die ervaring hebben in onderwijs of begeleiding van jeugd, maar ook vrijwilligers zonder enige achtergrond. Als je enthousiast bent vinden we een rol voor je.

Extra informatie

Bij interesse, stuur even een berichtje op 06-15896201 of mail.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Eenmalig
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Ellertshaar, Drenthe

Informatie over de organisatie

Stichting Kindervakantiekamp Winschoten
Koninginnelaan 55
9717 BP Groningen
Website: http://www.kinderkampwinschoten.nl/

Print