Link050

Relatiebeheer zorgprofessionals

Make-A-Wish Nederland • vacature nr. 13483

Interessant of leuk aan deze vacature

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen.

Taken en werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een gedreven vrijwilliger die zich, samen met team relatiebeheer zorgprofessionals van kantoor, wil inzetten om de zorgprofessionals in het UMCG/Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen te enthousiasmeren over Make-A-Wish. Doel van dit relatiebeheer is Make-A-Wish (meer) bekendheid te geven en ervoor te zorgen dat de zorgprofessionals op de hoogte zijn van de doelgroep van Make-A-Wish. Gezamenlijk bouwen we aan een zo groot mogelijk netwerk van zorgprofessionals die verbonden zijn aan verschillende medische instellingen.
Een vrijwilliger relatiebeheer zorgprofessionals werkt zelfstandig, maar onder supervisie van de collega’s van kantoor. Je brengt de effecten van een Wish Journey bij de zorgprofessionals treffend onder woorden en zorgt daardoor mede voor een warme relatie met het reeds bestaande netwerk. Op deze manier kunnen we als breed team de zorgprofessionals bereiken, inspireren en ondersteunen bij het aanmeldtraject.
Als vrijwilliger relatiebeheer zorgprofessionals UMCG/Beatrix kinderziekenhuis te Groningen:

  • Benader je proactief relaties en onderhoudt je contact met bestaande relaties via mail, telefoon en/of bezoek in het ziekenhuis.
  • Ondersteun je bij evenementen die georganiseerd zijn door Make-A-Wish en plaats vinden in en rond het ziekenhuis.
  • Geef je voorlichting over de impact van een Wish Journey en de werkwijze van Make-A-Wish. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een presentatie.
  • Zorg je voor voldoende promotiemateriaal in het ziekenhuis.
  • Neem je een aantal keer per jaar deel aan vergaderingen met de andere vrijwilligers relatiebeheer zorgprofessionals en de collega’s relatiebeheer van kantoor.

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je hebt werkervaring in een zorginstelling/medische kennis.
  • Je hebt zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent service- en klantgericht.
  • Je bent digitaal vaardig.
  • Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig acteren.
  • Je bent service- en klantgericht.
  • Je bent gemiddeld 10-12 uur per maand beschikbaar en woonachtig binnen ongeveer een half uur reizen van één van de UMCG/Beatrix kinderziekenhuizen.

Extra informatie

Interesse?
Bij Make A Wish werken we met een team van ruim 500 vrijwilligers die hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na. Daarom besteden we zorg en aandacht aan een selectieproces. Wanneer je geïnteresseerd bent, ben je welkom om je interesse kenbaar te maken bij onze recruiter Annelies Joustra via: ajoustra@makeawishnederland.org
Vragen?
Voor vragen over deze vacature mag je contact opnemen met Lisa van Zwieten, medewerker relatiebeheer ziekenhuizen via: lvanzwieten@makeawishnederland.org

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 2 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie UMCG/Beatrix kinderziekenhuis

Informatie over de organisatie

Make-A-Wish Nederland
Frits Spitsstraat 1
1335 KG Hilversum
Website: https://makeawishnederland.org/

Print