Link050

Coördinator (alleen of een duo) gezocht voor ons gezellige museumteam

Spoed
Stichting Museum Vosbergen, muziekinstrumenten • vacature nr. 13551

Interessant of leuk aan deze vacature

Muziekmuseum Vosbergen is een parel verscholen in het landgoed met dezelfde naam. Het is een klein museum met een grote en unieke collectie vooral Europese muziekinstrumenten door de eeuwen heen. Je kunt er voor de collectie heengaan, maar ook voor de kleinschalige concerten. Regelmatig zijn er voor kinderen educatieve activiteiten. De komende jaren willen we bereik en activiteiten verder versterken.

Voor bezoekers en wandelaars is er een kleine horecagelegenheid. Sinds 2021 wordt het museum geheel gerund door vrijwilligers.

Taken en werkzaamheden

Als coördinator ben je de spil in het laten draaien van het museum. De dagelijkse bedrijfsvoering kent geen geheimen voor je en je zorgt er als een spin in het web voor dat het uitgestippelde beleid werkelijkheid wordt. Dat doe je samen met aan de éne kant de vrijwilligers die zich op één of meer taken hebben gestort en aan de andere kant het bestuur. Om de zaken beheersbaar te houden en taken helder is er een aantal clusters. Uit ieder cluster is er een vertegenwoordiger die als primus interparis in het Museumteam zit. Jij zit dat voor. Als coördinator zit je ook bij de bestuursvergaderingen.

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken iemand met ervaring op het gebied van leiding geven aan vrijwilligers, affiniteit met het onderwerp. Iemand die het leuk vindt om gemiddeld een aantal dagdelen in de week samen met die vrijwilligers en het bestuur vorm te geven aan een mooie organisatie en die daarbij de ambitie heeft om bij te dragen aan groei in brede zin.

Extra informatie

Op deze vacature kun je reageren via een mailtje naar info@museumvosbergen.nl o.v.v. vacature coördinator. Vanuit het bestuur zal dan contact met je worden opgenomen.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Thuiswerk mogelijk
Voorzieningen vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 15 uur, maximaal 30 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Museum Vosbergen, muziekinstrumenten & concerten

Informatie over de organisatie

Stichting Museum Vosbergen, muziekinstrumenten
Vosbergerlaan 35
9761 TL Eelde
Website: https://www.museumvosbergen.nl

Print