Link050

Flexvrijwilliger ouderenzorg Haren

ZINN ouderenzorg • vacature nr. 13737

Interessant of leuk aan deze vacature

Heb jij een druk leven maar wil je wel heel graag iets voor een ander betekenen? Word dan een flexvrijwilliger bij woonzorglocatie De Dilgt. Samen kijken we naar jouw wensen en verwachtingen. Jij bepaalt zelf bij welke activiteiten je aansluit.

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Taken en werkzaamheden

Iets voor een ander betekenen maar niet wekelijks beschikbaar? Wil jij je op flexibele basis inzetten als vrijwilliger bij ZINN? Lees dan snel verder.


Vrijwilligerswerk binnen de ouderenzorg is ontzettend divers! Als flexvrijwilliger bied jij ondersteuning bij verschillende activiteiten in de woontorens. Op het terrein van De Dilgt biedt ZINN in moderne woontorens 'Wonen met zorg'. In de woontorens beschikken mensen over een eigen appartement waarin zij lichte tot intensieve zorg ontvangen.

Voor de bewoners van de woontorens vinden er mooie activiteiten en momenten plaats; een wekelijks wandelmoment, een gezellige zomerlunch en het meedoen aan de 4 Mijl 4 You. Wij zouden het activiteitenaanbod van de woontorens graag nog verder willen uitbreiden: hiervoor is hulp van vrijwilligers nodig!

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent enthousiast, betrokken en mensgericht.
  • Je staat graag voor anderen klaar.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om hiervoor benaderd te worden door ons.

Extra informatie

Wij ontvangen graag jouw reactie via werkenbijzinn.nl
Nog vragen? Stuur dan een email naar vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl. Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 3 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Woonzorglocatie De Dilgt in Haren

Informatie over de organisatie

ZINN ouderenzorg
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Print