Link050

Ondersteuner mannenmiddag

ZINN ouderenzorg • vacature nr. 13773

Interessant of leuk aan deze vacature

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Taken en werkzaamheden

Als vrijwilliger bied jij ondersteuning bij de mannenmiddag in woontoren Mozart. Op het terrein van De Dilgt in Haren biedt ZINN in moderne woontorens 'Wonen met zorg'. In de woontorens beschikken mensen over een eigen appartement waarin zij lichte tot intensieve zorg ontvangen. Bewoners en bezoekers kunnen gebruik maken van allerlei voorzieningen, zoals een winkeltje, wekelijkse markt en sfeervol restaurant. Daarnaast maakt de ligging in een groene en landelijke omgeving de woontorens tot een prachtige woonlocatie.

Wekelijks is er een gezellige mannenmiddag in woontoren Mozart. Als vrijwilliger zorg jij ervoor dat het de heren aan niks ontbreekt en een geslaagde middag hebben. De mannenmiddag vindt wekelijks plaats op een vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag.

Vaardigheden en kwaliteiten

Jij:

  • Bent enthousiast, betrokken en mensgericht.
  • Staat graag voor anderen klaar.
  • Hebt affiniteit met de doelgroep.

Extra informatie

Interesse? Wij ontvangen jouw aanmelding graag via werkenbijzinn.nl. Nog aanvullende vragen? Stuur dan een email naar vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl t.a.v. Marit ter Avest (Coördinator Vrijwilligers).

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 3 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Woonzorglocatie De Dilgt in Haren

Informatie over de organisatie

ZINN ouderenzorg
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Print