Link050

Sportbegeleider voor de woensdagmiddag gezocht

Spoed
's Heeren Loo de Noorderbrug • vacature nr. 13862

Interessant of leuk aan deze vacature

Wij zijn op zoek naar een sportbegeleider die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Met jouw drive om mensen lekker te laten bewegen en sporten, kun je echt iets betekenen voor onze doelgroep!

Taken en werkzaamheden

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen tijdens het balspel Boccia, wat we elke woensdagmiddag aanbieden op onze dagbesteding. Met hulp van jou kunnen onze cliënten lekker actief bezig zijn!

Vaardigheden en kwaliteiten

We vragen niet veel, affiniteit met sport is fijn, maar je hoeft geen professioneel sporter of docent te zijn om ons te helpen. Je hoeft ook geen ervaring of achtergrond in de zorg te hebben, onze professionele begeleiders zijn altijd aanwezig om zorg te bieden waar nodig.

Extra informatie

Onze doelgroep bestaat uit mensen die doof of slechthorend zijn. Veel mensen denken daardoor dat het een vereiste is om gebarentaal te beheersen. Natuurlijk is het fijn als je gebarentaal beheerst, maar mocht dit niet zo zijn is dat geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om met elkaar te communiceren! We hopen je snel te mogen ontmoeten voor een kennismaking.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Nee
woensdagmiddag
Locatie Draakstraat 6, Groningen

Informatie over de organisatie

's Heeren Loo de Noorderbrug
Queridolaan 5
9700 AD Groningen
Website: https://werkenbij.sheerenloo.nl/vrijwilligerswerk

Print