Link050

Wil jij deel uitmaken van deze club?

Spoed
ZINN ouderenzorg • vacature nr. 13878

Interessant of leuk aan deze vacature

Wil jij aan de slag als vrijwilliger binnen de ouderenzorg? Word dan een vrijwilliger voor de scootmobielclub bij woonzorglocatie De Dilgt. Als vrijwilliger bied jij ondersteuning bij de scootmobielclub voor verschillende woontorens. Op het terrein van De Dilgt biedt ZINN in moderne woontorens 'Wonen met zorg'. In de woontorens beschikken mensen over een eigen appartement waarin zij lichte tot intensieve zorg ontvangen. De ligging in een groene en landelijke omgeving maakt de woontorens tot een prachtige woonlocatie.

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Taken en werkzaamheden

  • De scootmobielclub biedt bewoners met een scootmobiel of elektrische rolstoel de mogelijkheid om in groepsverband buiten een frisse neus te halen.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden tijdens de route, initiatief nemen in de route en aanwezig zijn voor bewoners zodat zij zich gehoord en gezien voelen.
  • Daarnaast is het fijn als jij eventuele vragen over het gebruik van een scootmobiel of elektrische rolstoel kan beantwoorden. Heb jij deze kennis nog niet? Geen probleem, wij bieden hierbij ondersteuning.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent enthousiast, betrokken en mensgericht.
  • Je staat graag voor anderen klaar.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Extra informatie

Wij ontvangen graag jouw reactie via werkenbijzinn.nl
Nog vragen? Stuur dan een email naar vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl t.a.v. Marit (Coördinator Vrijwilligers).
Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Woonzorglocatie De Dilgt in Haren

Informatie over de organisatie

ZINN ouderenzorg
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Print