Link050

Wie loopt er even mee naar de winkel?

's Heeren Loo de Noorderbrug • vacature nr. 13987

Interessant of leuk aan deze vacature

Een mannelijke bewoner van ons wooncentrum zou het leuk vinden om samen met iemand te wandelen. Bijvoorbeeld naar de winkel voor een kleine boodschap, of voor een rondje in de wijk. Deze meneer is 65 jaar en heeft niet aangeboren hersenletsel. Hij is doorgaans vrolijk, houdt van een grapje en een gezellig praatje.

Taken en werkzaamheden

Op ons wooncentrum bieden wij zorg aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. Onze grootste uitdaging is om naast de beste zorg, de bewoners ook een mooi leven te bieden. Voor alle dingen die het leven leuk maken, kunnen we niet zonder de inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers hebben bij ons de vrijheid om zelf afspraken te maken met een bewoner of wanneer en hoe er invulling wordt gegeven aan het vrijwilligerswerk. Zo is het heel eenvoudig te combineren met je werk en/of je andere activiteiten.

Vaardigheden en kwaliteiten

Bijna iedereen kan vrijwilligerswerk doen bij ons. Ervaring met of kennis van de doelgroep heb je niet nodig. Waar dat wel nodig is, zijn onze zorgmedewerkers beschikbaar om dat op te vangen. Wij vinden het belangrijk dat met plezier bij ons komt, en voldoening haalt uit het iets voor een ander doen.

Extra informatie

Ben je nieuwsgierig geworden of dit iets voor je is, of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Rudi Nijmeijer, vrijwilligerscoördinator bij s' Heeren Loo.

rudi.nijmeijer@sheerenloo.nl 06 - 33 02 04 85

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Laan Corpus den Hoorn 110, Groningen

Informatie over de organisatie

's Heeren Loo de Noorderbrug
Queridolaan 5
9700 AD Groningen
Website: https://werkenbij.sheerenloo.nl/vrijwilligerswerk

Print