Verbindt mensen en ideeën

Activiteitenmedewerker

MFC De Stroming | Vacature nr. 7936

Taken en werkzaamheden

Voor ons buurthuis zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om diverse activiteiten te ontplooien. In overleg met het bestuur is er ontzettend veel mogelijk, van bingo tot tentoonstelling en van knutselmiddag tot lezing. Alle ideeën en initiatieven zijn welkom. 
Ook voor bar- en schoonmaakwerkzaamheden zoeken we vrijwilligers die flexibel inzetbaar zijn overdag of in de avonduren.

Vaardigheden en kwaliteiten

Er is ondersteuning vanuit DIG050 bij het opzetten van activiteiten. Er wordt wel verwacht dat mensen in zekere mate zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid dragen voor deze activiteit. 

Interessant of leuk aan deze vacature

MFC De Stroming wordt bijna volledig gerund door vrijwilligers. Met een groep enthousiaste mensen hebben we een ontmoetingsplek in de wijk gecreëerd die we graag willen uitbreiden. Iedereen kan op zijn/haar eigen manier een steentje bijdragen. 

Extra informatie

Belangstelling? Kom gewoon eens langs. Dan kun je de sfeer proeven!

Vrijwilligerswerk
vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 16 uur
Nee
Merwedestraat, Rivierenbuurt, Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

R. Dijkstra
info@mfcdestroming.nl
0502043510
Mobiel: 0624484450

Informatie over de organisatie

MFC De Stroming
Merwedestraat 54-003
9725 KE Groningen
Website: http://www.stroming050.nl

Doelstelling organisatie

MFC De Stroming is een buurthuis georganiseerd door, voor en met bewoners. We zijn een plek voor ontmoeting in de Rivierenbuurt.

Belangrijkste activiteiten

Wij zijn een buurthuis waar diverse, activiteiten worden georganiseerd, vergaderingen worden verzorgd en waar mensen terecht kunnen voor een kopje koffie en een praatje met hun buren. MFC De Stro... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht