Verbindt mensen en ideeën

Vrijwilligerswerk of een participatiebaan vinden

Zoek je vrijwilligerswerk of een participatiebaan? Op onze website staan ruim 400 organisaties ingeschreven die vrijwilligers of participatiebaan medewerkers zoeken. Je kunt zoeken uit ruim 800 vacatures, van korte klussen, een participatiebaan voor 2 jaar tot en met vrijwilligerswerk voor langere tijd.  Wil je liever iets doen voor iemand bij je in de buurt en niet bij een organisatie actief worden? Of af en toe een korte klus doen? Dan kun je je aanmelden bij www.wehelpen.nl.

Persoonlijk advies

Wil je liever hulp bij het vinden van een leuke vacature, meer advies over de organisatie of het werk kom dan langs bij link050. Wij weten veel over de verschillende organisaties in de gemeente Groningen en wat voor soort vacatures er zijn, maar wij kijken vooral naar je interesses en je achtergrond. Je kunt er met of zonder afspraak terecht.

Meer ondersteuning nodig?

Vind je het lastig om vrijwilligerswerk te vinden wat bij je past? Of ben je al vrijwilliger, maar kun je je draai niet helemaal vinden bij het werk dat je doet? Een vrijwillige mentor van extralink kan je een tijdje begeleiden om je op weg te helpen, zodat je weer met plezier aan de slag kunt. Mail naar extralink@link050.nl. Heb je vragen over de mogelijkheden? Bel dan (050) 30 51 900.Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.