Verbindt mensen en ideeën

Fonds Goed Idee

Je hebt een goed idee voor kinderen die opgroeien in armoede in de stad Groningen. Bijvoorbeeld een workshop of een inzamelingsactie voor kinderkleding. Wil je dit idee graag uitvoeren maar heb je daarvoor geld nodig? Dien dan een aanvraag in bij link050.

Hoe dien je een aanvragen in?

Werk het idee uit en zet het op papier: wat is het idee, voor wie is het bedoeld, wat is het doel en hoeveel kost het? Lever het uitgewerkte idee in bij link050. Dat kan per email via info@fondsgoedidee.nl of door zelf langs te gaan  (Oude Ebbingestraat 55). Op woensdagmiddag van 13.00-15.00 hebben zij een spreekuur.

Link050 beoordeelt of jouw idee in aanmerking komt voor een bijdrage. Afhankelijk van het idee doe je zelf de uitvoering of samen met anderen. Link050 kan je ook helpen bij de uitvoering van jouw idee.

Je kan een bijdrage krijgen van maximaal € 1500,00 per idee.

Waaraan jouw idee moet voldoen:

  • Het idee komt ten goede aan kinderen en gezinnen in armoede.
  • Het geld mag niet gebruikt worden voor loonkosten.
  • Je doet na afloop verslag. Dat mag met foto’s, filmpjes of stukken uit de media.
  • Soms vragen we om een overzicht van uitgaven en inkomsten.

Wat is Fonds Goed Idee

Fonds Goed Idee is een fonds dat geld geeft aan inwoners uit de Stad, die voor kinderen in hun wijk of buurt een activiteit of project willen organiseren. Deze goede ideeën zijn vooral gericht op kinderen in armoede. Dit kan van alles zijn van workshops tot inzameling van kleding.Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Migranten aan Zet en FIX zijn verhuisd naar Herestraat 100

Momenteel hebben wij aangepaste openingstijden. Je kunt alleen op afspraak bij ons langs komen op dinsdag en vrijdag tussen 10.00-13.00, woensdag en donderdag tussen 13.00-17.00 uur.