Verbindt mensen en ideeën

Fonds Goed Idee

Je hebt een goed idee voor kinderen die opgroeien in armoede in de stad Groningen. Bijvoorbeeld een workshop of een inzamelingsactie voor kinderkleding. Wil je dit idee graag uitvoeren maar heb je daarvoor geld nodig? Dien dan een aanvraag in bij link050.

Hoe dien je een aanvragen in?

Werk het idee uit en zet het op papier, hiervoor kunt u aanvraagformulier Goed Idee 2020 gebruiken. Lever het uitgewerkte idee in bij link050. Dat kan per email via info@fondsgoedidee.nl of door zelf langs te gaan  (Oude Ebbingestraat 55).

Link050 beoordeelt of jouw idee in aanmerking komt voor een bijdrage. Afhankelijk van het idee doe je zelf de uitvoering of samen met anderen. Link050 kan je ook helpen bij de uitvoering van jouw idee.

Je kan een bijdrage krijgen van maximaal € 1500,00 per idee.

Waaraan jouw idee moet voldoen:

  • Het idee komt ten goede aan kinderen en gezinnen in armoede.
  • Het geld mag niet gebruikt worden voor loonkosten.
  • Je doet na afloop verslag. Dat mag met foto’s, filmpjes of stukken uit de media.
  • Soms vragen we om een overzicht van uitgaven en inkomsten.

Wat is Fonds Goed Idee

Fonds Goed Idee is een fonds dat geld geeft aan inwoners uit de Stad, die voor kinderen in hun wijk of buurt een activiteit of project willen organiseren. Deze goede ideeën zijn vooral gericht op kinderen in armoede. Dit kan van alles zijn van workshops tot inzameling van kleding.

 Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Miv. 21 september zitten we op een nieuwe locatie!

De locatie van link050 is op afspraak geopend op dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend. Daarnaast zijn we bereikbaar via mail (bij voorkeur) en  telefoon(maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).