Word een beter mens van je burn-out!

Word een beter mens van je burn-out!
Cursusdata
ma. 29 april 2024
12.00 tot 16.00
ma. 6 mei 2024
12.00 tot 16.00
ma. 13 mei 2024
12.00 tot 16.00
ma. 20 mei 2024
12.00 tot 16.00
Locatie Bij Van Houten, Oliemuldersweg 47, 9713 VA Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 12 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Wil je graag zo snel mogelijk herstellen van je burn-out? Wil je iets positiefs uit je burn-out halen en er een beter mens van worden? Dan is deze training voor jou gemaakt! Als je een burn-out krijgt heeft dat vaak vele vervelende gevolgen. En hoe meer je je verzet en het niet accepteert, hoe langer het duurt. Dit is een probleem dat niet is op te lossen met discipline en hard werken. Maar wat dan? Even rust en dan weer verder als vanouds? Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus ook je burn-out.Je enige uitweg is om een beter mens te worden. Een mens die dichter bij zichzelf staat en gezonder en effectiever is. Een burn-out heb je niet gekregen omdat je zwak bent. Je hebt een burn-out gekregen omdat je verkeerde ideeën en methoden hebt aangeleerd om met jezelf en de wereld om te gaan. En daar word je ziek van. Mensen die nét geen burn-out krijgen, blijven een suboptimaal leven hebben. Maar jij kunt deze situatie gebruiken om wél een beter mens te worden en een leuker leven te leiden! Zet een stap op weg naar de beste versie van jezelf!

Extra informatie

In deze training gaan we kijken naar wat een burn-out is, zodat je begrip en compassie voor je zelf kunt ontwikkelen. Fysiologisch, psychologisch, emotioneel, energetisch. We vergelijken onze verhalen en zien de overeenkomsten. En leren van elkaar. We gaan kijken wat de ingrediënten zijn voor een burn-out. En waarom sommige ingrediënten voor een burn-out in ons leven zijn. En natuurlijk hoe we deze ingrediënten weg kunnen nemen! En weg kunnen laten. Ik ga je speciale fysieke/mentale methoden leren die jou helpen om sneller te herstellen en dichterbij de beste mens te komen die jij kunt zijn!

Over de trainer

De training wordt gegeven door Max Sluiman. Max is hoofd van de Japanse krijgskunst stijl Senjo Ryu en eigenaar van ZA-ZEN, het bedrijf waarin de mentale kant van Japanse krijgskunst wordt gecombineerd met Zen en psychologie, om zo het beste uit jou naar boven te kunnen halen. Al twintig jaar specialist in zelf-actualisatie. Max: "Als ik iemand zie opbloeien en ik heb daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan word ik echt blij!" www.za-zen.nl

Website: https://za-zen.nl/