link050 krijgt 1000 euro

Vorige week kwam Mammamini op de fiets langs bij link050 om een flinke checque aan te bieden.  Hedwig had een aanvraag gedaan bij het Goede Doelenfonds van Mamamini en ze was blij verrast dat link050  het bedrag van 1000 euro kreeg.
Link050 besteedt het geld aan de nieuwe vacaturebank die sinds kort online is gegaan. Dat was een kostbare operatie dus het bedrag is zeer welkom. ( Een vernieuwde website staat in de planning van het nieuwe jaar.)

Mammini kwam de checque zelf op de fiets langsbrengen, want een feestelijke uitreiking met alle winnaars erbij  zat er dit jaar niet in. Mamamini zag in die fietstocht langs de diverse winnaars alleen maar voordeel, want nu konden ze bij zo’n 10 organisaties een keertje binnen kijken. Stella van Mamamini : “Als je nu dan echt ziet en hoort wat voor goed werk jullie doen, gaat het nog veel meer leven. Zo wordt maar eens te meer duidelijk hoeveel mooie en belangrijke organisaties er in en om Groningen zijn.”

Het Goede Doelen Fonds van Mamamini keert twee keer per jaar een bedrag uit aan organisaties die een maatschappelijk belang dienen zoals dat heet.  Het geld komt uit de verkoop van tweedehandsspullen. Overigens kan je nu al (tot 28 februari 2022) een aanvraag indienden bij het Fonds.

foto: Stella Dekker