Noorderzon zoekt vrijwilligers

Dubbelop genieten van de sfeer van het Noorderzonfestival? (17 – 27 augustus)  een kijkje achter de schermen nemen? Nieuwe vrienden maken? Wordt vrijwilliger, het festival kan nog wel een paar mensen gebruiken want zonder vrijwilligers geen Noorderzon.

Als crewmember kan je kiezen tussen verschillende functies: Horeca, Publieksbegeleiding, Verkoop & info, Techniek en Kinderbegeleiding. Lees hier meer over de inhoud van deze functies. Aanmelden kan via dit formulier.
Er zijn een paar informatieavonden in het Noorderzon kantoor, Noorderbuitensingel 11, waar je vragen kan stellen, elkaar leert kennen en informatie krijgt. Data:
dinsdag 27 juni, inloop 1930u tot 21.00 Thema: publieksbegeleiding en Kaartverkoop Crew
woensdag 28 juni, inloop 19.30 tot 21.oo Thema: Horeca Crew en aankomende Barhoofden
Naast deze informatieavonden kan je ook elke vrijdag tussen 11.00 en 14.00 even binnenlopen op het kantoor, de laatste inloopvrijdag is op 4 augustus.

Naast de standaard vrijwilliger functies binnen Noorderzon zoeken ze ook nog mensen voor vaktechnische functies binnen de uitvoering en productie. Het is ook mogelijk deze functies uit te voeren als stagiair (VMBO, MBO, HBO). Het gaat om de functie van Stagemanager, Barhoofd, Event-host, Sitecrew en Backstage-medewerker. lees hier meer over de inhoud van deze functies. Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar crew2023@noorderzon.nl