Ontwikkellink bestaat 1 jaar

Het is alweer een jaar geleden dat Kennisplein van link050 ter ere van een 10-jarig bestaan omgedoopt werd tot Ontwikkellink. Een modern platform waar inwoners van de gemeente Groningen, die zich vrijwillig inzetten of een participatiebaan hebben, zich gratis op allerlei gebied kunnen ontwikkelen. Maar liefst 130 cursussen en workshops werden dit jaar gegeven.

De afgelopen periode werden, in verband met corona, veel trainingen online aangeboden door ontwikkellink. Er werd een heuse coronatoolkit samengesteld om het thuis zitten te verzachten. Dat werkte goed! Veel vrijwilligers hebben de digitale weg gevonden naar de inmiddels 50 aantrekkelijke online cursussen en workshops van ontwikkellink. Een mooie mijlpaal voor de organisatoren, workshopleiders en cursisten en een goede reden om hier in de week van 22 t/m 27 juni a.s. met een (digitaal) verjaardagsfeestje bij stil te staan. Ter ere van dit feest wordt in de week van 22 t/m 26 juli elke dag van 9.30 tot 11 uur een online workshop gegeven..

Overigens worden voor de zomerstop  nog twee workshops op locatie georganiseerd, je kunt hier dus weer fysiek aanwezig zijn: Brein in Balans en Mentaal fit en krachtig de zomer door!  Kijk voor het aanbod van al deze workshops op www.link050.nl/ontwikkellink.

Hieronder het filmpje gemaakt ter ere van het 1-jarig bestaan van Ontwikkellink: een terugblik en een compilatie van de mooie momenten van de vele, vele workshops, de deelnemers en de trainers.