Link050

Winkelmedewerker

GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 11053

Interessant of leuk aan deze vacature

We willen graag een alternatief zijn voor thuiszitten. We willen een gezellige werkplek bieden waar zinvol en leuk werk centraal staat. Je werkt in een team waarin oog is voor wie je bent en wat je leuk vindt; We hebben graag oog voor jouw wensen, want jij hebt toch ook oog voor onze wensen? Je word ingewerkt zo lang dat gewenst en prettig is. Als je reageert willen we graag dat je een dagje met ons gaat meelopen om te zien of je het leuk vindt .

Taken en werkzaamheden

Je draait eerst mee in het team; tijdens het inwerken leer je je collega's en het werk kennen. Je gaat daarna meedraaien in het kassateam. Hoe meer je kunt, hoe meer we je zullen vragen te doen (als je dat leuk vindt tenminste).

  • Je bedient de kassa.
  • Staat klanten te woord.
  • Helpt mee met het prijzen van de artikelen.
  • Helpt mee met het vullen van de winkel.
  • Helpt mee met de schoonmaak van de winkel.

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd worden enthousiaste vrijwilligers die graag klantgericht willen (leren) werken.

  • Heb je een Klantvriendelijke houding?.
  • Kun je verkoopbare spullen herkennen en waarderen?
  • Kun je een beetje rekenen en de kassa bedienen?

Reageer dan !

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek waar je naar toe wilt groeien, wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als tijdens de kennismaking duidelijk word dat er een begeleidingsvraag is waar we WMO indicatie voor kunnen aanvragen bespreken we graag de mogelijkheid op dat te onderzoeken en hoe dat zou kunnen. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding, en kunnen we misschien jouw werkplek beter passend maken. Uiteindelijk gaat het er om dat iedereen tevreden kan samenwerken in ons mooie bedrijf.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 16 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie WerkProTon Vinkhuizen

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Print