Link050

Bedieningsmedewerker Brouwerij De Prael

De Prael Groningen door WerkPro • vacature nr. 11231

Interessant of leuk aan deze vacature

De Prael is niet zomaar een brouwerij, maar een brouwerij met een missie. Met proeflokalen en brouwerijen waar mensen kunnen werken wil De Prael het gat in de arbeidsmarkt dichten. En gasten laten genieten van bijzondere bieren en lekker eten. Groningen is de vierde locatie waar mensen in betaalde en onbetaalde dienstverbanden werken vanuit deze visie.

Door de samenwerking met WerkPro bieden wij werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook vrijwilligers zijn hartstikke welkom! We zouden je kunnen begeleiden, je klaarstromen naar een 'reguliere baan', je werkervaring laten opdoen en je de fijne kneepjes van het vak leren. Maar jij mag het zeggen, het is jouw ervaring en jouw tempo.

Onze betaalde medewerkers blijven (eind)verantwoordelijk voor de begeleiding. Wij willen vooral dat je met plezier meewerkt!!!

Taken en werkzaamheden

  • Gasten verwelkomen en aan hen de menukaart uitleggen.
  • Bestellingen opnemen.
  • Drankjes en eten serveren.
  • Afrekenen met het kassasysteem.
  • Afruimen van de tafels.

Vaardigheden en kwaliteiten

Sociaal gedrag (klantvriendelijkheid) richting gasten en samen kunnen werken is een pre. Je bent immers het gezicht van de Prael!

Extra informatie

Alle mensen die vrijwilliger willen worden krijgen een korte intake waarbij vooraf word gesproken over de wensen en de mogelijkheden.
We kijken tijdens het gesprek wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. Er wordt afhankelijk van je situatie ook gekeken of er ook trajectmogelijkheden zijn. Soms wordt tijdens de intake duidelijk dat er een mogelijkheid is op een participatiebaan (gemeente Groningen, Ten Boer en Zuidhorn), een reïntegratietraject of een dagbestedingplaatsing. Uiteindelijk gaat het er ons om dat we beiden tevreden kunnen zijn met de manier waarop we je werkplek invullen

Voor een participatiebaan geldt een minimum van een 16 urige werkweek.

Wil je meer weten? Mailen, bellen of whatsappen kan altijd. Of kom je langs voor een kop koffie?

Laat het dan even weten aan Rianne (ze werkt op dinsdag en woensdag) vinden we leuk!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 36 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie De Prael Boterdiep

Informatie over de organisatie

De Prael Groningen door WerkPro
Boterdiep 75
9712 LL Groningen
Website: http://www.depraelgroningen.nl

Print