Link050

Chauffeur Textielinzameling

Spoed
GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 11531

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt in een team en werkt in een omgeving waarin oog is voor je inzet. We hebben graag oog voor elkaars wensen.
We willen graag een alternatief zijn voor thuiszitten. We willen een gezellige werkplek zijn waar zinvol werk centraal staat.

Taken en werkzaamheden

Een chauffeur van Goudgoed textiel heeft een druk en gezellig leven; hij begint de dag met zijn collega's en nadat het werk voor de dag is besproken rijdt hij routes en haalt de containers leeg waar mensen hun textiel in deponeren.
De chauffeur vindt het ook fijn om fysiek bezig te zijn. Hij of zij is fysiek is staat het werk te verrichten, en weet de weg in de stad te vinden. Het is fysiek pittig werk, maar je staat er niet alleen voor; je werkt samen met collega's en op het eind van de dag ga je tevreden naar huis. Omdat een van onze chauffeurs regulier werk heeft gekregen hebben we weer ruimte voor een chauffeur.

Samenwerken met je collega's is belangrijk en je moet een rijbewijs B hebben. Het is een ook een goede plek om te werken aan achterstand in je taalvaardigheid. Als je dit werk wil combineren met ander werk bij Goudgoed is dat ook mogelijk, zoals magazijnwerk, sorteerwerk of winkelwerk.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • We zien graag dat je goed kunt omgaan met klanten en collega's; heb je daar hulp bij nodig?
  • Om te kunnen laden en lossen moet je tilwerkzaamheden verrichten; moeten we je daar nog iets in leren?
  • Vinden je collega's het leuk als je er bent? We zijn blij met je.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. Soms wordt tijdens dit gesprek duidelijk dat er een mogelijkheid is op een participatiebaan (gemeente Groningen, Haren en Ten Boer), een reïntegratietraject of een plaatsing in het kader van dagbesteding. Uiteindelijk gaat het er om dat zowel jij als WerkPro tevreden kan zijn.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur 3 tot 6 maanden
Uren per week minimaal 16 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie We zitten in hetzelfde pand als Goudgoed Damsterdiep maar dan aan de achterzijde

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Print