Verbindt mensen en ideeën

Chauffeur Textielinzameling

GoudGoed Kringloop door WerkPro | Vacature nr. 11531

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

Een chauffeur van Goudgoed textiel heeft een druk en gezellig leven; hij begint de dag met zijn collega's en nadat het werk voor de dag is besproken rijdt hij routes en haalt de containers leeg waar mensen hun textiel in deponeren.
De chauffeur vindt het ook fijn om fysiek bezig te zijn. Hij of zij is fysiek is staat het werk te verrichten, en weet de weg in de stad te vinden. Je staat er niet alleen voor; je werkt samen met collega's en op het eind van de dag ga je tevreden naar huis. Omdat een van onze chauffeurs regulier werk heeft gekregen hebben we weer ruimte voor een chauffeur.

Samenwerken met je collega's is belangrijk en je moet een rijbewijs hebben. Het is een ook een goede plek om te werken aan achterstand in je taalvaardigheid. Als je dit werk wil combineren met ander werk bij Goudgoed is dat ook mogelijk, zoals magazijnwerk, sorteerwerk of winkelwerk . 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • We zien graag dat je goed kunt omgaan met klanten en collega's; heb je daar hulp bij nodig?
  • Om te kunnen laden en lossen moet je tilwerkzaamheden verrichten; moeten we je daar nog iets in leren?
  • Vinden je collega's het leuk als je er bent? We zijn blij met je.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt in een team en werkt in een omgeving waarin oog is voor je inzet. We hebben graag oog voor elkaars wensen.
We willen graag een alternatief zijn voor thuiszitten. We willen een gezellige werkplek zijn waar zinvol werk centraal staat.

Extra informatie

We kijken tijdens een intakegesprek wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. Soms wordt tijdens de intake duidelijk dat er een mogelijkheid is op een participatiebaan (gemeente Groningen, Haren en Ten Boer), een reïntegratietraject of een plaatsing in het kader van dagbesteding. Uiteindelijk gaat het er om dat zowel jij als WerkPro tevreden kan zijn.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 16 uur, maximaal 32 uur
Nee
We zitten in hetzelfde pand als Goudgoed Damsterdiep maar dan aan de achterzijde

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Anita van Huis
a.vanhuis@werkpro.nl
0505266881
Mobiel: 0615088727

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Doelstelling organisatie

GoudGoed kringloop heeft als lijfspreuk  “Kringloop met kansen” dat gaat over spullen en mensen. Bruikbare unieke spullen voor leuke prijzen! Bij GoudGoed wordt 90% van alle inbreng ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

WerkPro is een brede welzijnsorganisatie die zich bezighoudt met werk en maatschappelijke dienstverlening. We bieden allerlei activiteiten voor mensen die op eigen houtje (nog) geen reguliere werkplek... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht